Slika nije pronađena

Nema dugo da su Kristen Stewart i njena djevojka objavile da su se zaručile, a sada je isto objavio i Taylor Lautner. Njegova veza, iako javna, nije nikada u fokusu jer nema niti d od drame.

Kada nema nikakvih drama s njima, zaboravimo da su neki glumci već toliko dugo zauzeti. Taylor Lautner redovito objavljuje fotke sa svojom djevojkom na Instagramu, ali ako ga ne pratiš, moglo ti je i promaknuti da je u vezi. Njih su dvoje 2018. potvrdili da su u vezi, a sada su i zaručeni! Zaprosio je svoju djevojku Tay Dome 11. studenog, a tek je sada na Instagramu objavio fotke i potvrdio da se to stvarno dogodilo!

Fotke koje je objavio pokazuju da je sve bilo itekako romantično, uz svijeće i ruže, a opis govori sve 'I samo tako, sve su se moje želje ostvarile'. Svi su oduševljeni i čestitke stižu sa svih strana.

Tay Dome vjerojatno nije ime za koje si čula, osim ako pratiš Taylora. Nisi ni imala gdje čuti za nju, jer njegova cura nije toliko javna osoba, iako ima i YouTube kanal, prati ju svega 9000 ljudi. Zapravo je medicinska sestra! Tay i Taylor su presladak par!

Pogledajte još:

Mnogi osuđuju Kendall zbog outfita kojeg je nosila na vjenčanju: 'Izgleda kao da želi užasno puno pažnje'Hero Fiennes Tiffin pustio kozju bradicu – i mišljenja su podijeljena! Je li bolji ovako ili kao Hardin?

Kim Kardashian i Kanye su gotovi – ona se već viđa s nekim drugim i priznala da je 'pala na njega'

zaruke sumrak Taylor Lautner

Još vijesti