Kourtney i Penelope

Unazad nekoliko tjedana mnogi pričaju o djeci iz Kardashian-Jenner klana koje su obuzele cijeli TikTok! Kćeri od Kim i Kourtney često snimaju zajedno videa na kojima plešu, ali im se i njihove mame znaju pridružiti. No, jedan video je pokrenuo pravu raspravu komentara, a na videu se nalazi Penelope, kći od Kourtney.

Naime, Kourtney je nedavno otvorila zajednički TikTok profil zajedno sa svojom kćerkom, Penelope. Korisničko ime njihovog profila je @pandkourt, a tamo objavljuju videa na kojima plešu i prate trendove na TikToku. No, jedan od novijih objavljenih videa je izazvao pravu raspravu i pomutnju u komentarima gdje optužuju Kourtney kako je ona zapravo loša majka. Problem koji je izazvao raspravu je taj da Penelope u videu otvara limenku s pićem, a na videu se jasno vidi kako Penelope ima umjetne nokte i to one u obliku badema.


Penelope ima tek 9 godina tako da mnogi smatraju kako je potpuno neprihvatljivo da djevojčica ima umjetne nokte te misle kako je Kourtney s tim prešla svaku granicu: 'Kako ti možeš imati nokte, imaš doslovno 9 godina', 'Čekaj, imaš 9 godina i već imaš umjetne nokte?', 'Ona je dijete. Zamislite s koliko problema će se ona susresti. Zaštiti je i pusti je da bude dijete…' – bili su samo neki od zgroženih komentara njezinih pratitelja.

No, nisu svi komentari bili hejterski, bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu, a i ovo nije prvi video na kojem je vidljivo da Penelope ima umjetne nokte.

Pogledajte još:

Ljudi s Balkana oduševljeni: Kardashianka zaplesala na hit pjesmu s ovog prostora

Izgleda više kao Kylie Jenner nego sama Kylie: Pojavila se 'blizanka' popularne Kardashianke

Kim Kardashian i Kanye su gotovi – ona se već viđa s nekim drugim i priznala da je 'pala na njega'

penelope Kourtney Kardashian umjetni nokti tik tok

Još vijesti