Slika nije pronađena

Možete se odijevati poput Rihanne, nositi istu šminku kao Rihanna, čak kupiti i isto donje rublje kao Rihanna, ali možete li mirisati kao Rihanna?

Tako barem tvrdi cijeli popis slavnih koji su napomenuli da ona neizmjerno dobro miriše. Korisnica na Twitteru @thickannawhore, podijelila je thread s Twittera pod nazivom 'Rihanna miriše je*eno dobro (thread)'. U threadu se nalaze komentari svih mogućih celebova koji su imali potrebu istaknuti koliko dobro miriše Rihanna.


Lil Nas X i beauty vlogerica Nikkie de Jager potvrdili su da miriše poput raja. Također, Ryan Seacrest je izjavio da je Rihanna celeb koji najbolje miriši nakon što je priznao da iz nekog razloga voli pomirisati ljude na crvenom tepihu. I slavna kuharica Nigella Lawson je natjerala voditelja talk showa, Nortona Grahama, da pomiriši Rihannu kad su se zajedno pojavile na njegovom showu.


Sav taj hype naveo je neke da vjeruju kako bi taj thread mogao biti marketinški trik za novi Rihannin miris - a činjenica da @thickannawhore neće otkriti svoj pravi identitet ne pomaže mnogo u umanjivanju te sumnje. Novinar Harper's Bazaara njuškao je i otkrio da RiRi nosi Kilianov miris zvan Love, Don't Be Shy. No, kako je @thickannawhore istaknula na Twitteru, nošenje istog mirisa kao ona ne znači da ćete mirisati poput nje. 'Nećete imati istu rutinu njege tijela kao ona, a i ona voli miješati svoje mirise', napisala je.


Bez obzira na to, ovaj thread je divan dokaz onoga što su već svi znali da je istina – Rihanna je jednostavno bolja od svih ostalih, običnih smrtnika.


Foto: Instagram Screenshot/ Instagram/ Twitter

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Netko je hakirao profile Jamesa Charlesa – on kao odgovor objavio golu fotku da preuzme kontrolu

Miley Cyrus je poludjela na Twitteru! Izjavila je svašta o sebi, svojoj vezi i razvodu od Liama

TABU ili ne?! Bezbrižni selfie Dove Cameron bez grudnjaka pokrenuo je žustru raspravu

rihanna najbolji miris parfem thread miris celebovi twitter

Još vijesti