Marissa Christine

Kada stavimo parfem, želimo da se osjeti što je dulje moguće. Ako se već za sat vremena uopće ne osjeti kao da ga nisi niti stavila, odmah smatramo taj parfem fejlom. Da bi ti se baš svaki parfem osjetio cijeli dan isprobaj ga staviti na striperski način.

Uvijek smo u potrazi za načinima kako da nam se parfem osjeti što dulje kada ga stavimo. Prva je razlika između parfema i toaletne vodice, osim što su parfemi skuplji, oni će se i dulje i bolje osjetiti na koži. Popularne skupe parfeme možeš kupiti u obje verzije – pa ako dobro ne čitaš, možeš završiti s toaletnom vodicom i čuditi se zašto se tebi ne osjeti tako jako kao drugima. Uz to, tu je i trik s Vaseline masti gdje cure stavljaju malo masti na onaj dio tijela gdje će špricnuti parfem.

Slika nije pronađena Greške koje radiš sa stavljanjem i nošenjem parfema: Top 8 najčešćih koje svatko od nas radi

Vaseline ostavlja dosta masni trag za sobom pa ovo nije svima idealno. Sada smo našli još jednu tehniku koja je malo drugačija od svih. Radi se o triku koji koriste striptizete kako bi fino mirisale cijelu noć. Jedna cura dijeli na TikToku savjete u temi 'Savjeti od starije sestre' i ovo je jedan od njih.

 

@marissachristineee

I’ve also taught this to every friend i’ve ever had and they all say how life changing it is 😂 hope this makes you smell like a goddess 🫶

♬ original sound - Marissa Christine

 

Ispričala je da se njen tata zbog posla družio sa striptizetama i da su mu one otkrile ovaj trik, a on ga je ispričao svojoj kćeri. Evo u čemu je stvar s ovim trikom. Kada se istuširaš i obrišeš, odmah bi trebala namazati tijelo losionom, dok su ti pore još otvorene. Zatim pošpricaš parfem koji želiš nositi. I onda opet namažeš losion na tijelo, da 'zatvoriš' miris. Nakon toga špricni još jednom ili dva puta i to je to! Mirisat ćeš cijeli dan. Bitno je samo da ti losion i parfem imaju istu osnovu mirisa – ako je cvjetni parfem, da bude cvjetni i losion, ne moraju imati skroz isti miris. U komentarima su se javile cure da su isprobale i da radi. Naravno, u videu je djevojka našpricala JAKO PUNO parfema, nema potrebe da ga toliko stavljaš.

Maskare Maskare o kojima su svi pričali i to s razlogom: Trepavice nakon ovih 9 izgledaju WOW

Fine mekane krafne u Zagrebu Oreo, Nutella, Kinder Bueno – u Zagrebu se otvorio dućan s krafnama! Provjerili smo ponudu i isprobali

parfem dugotrajan miris cijeli dan trik hack savjet da se osjeti što dulje

Još vijesti