Galerija +0 khloe kardashian

Očito ne pratimo dovoljno 'Keeping Up With The Kardashians' jer ispada da nemamo pojma kako se zapravo izgovara ime jedne od sestara – Khloé. Kris Jenner je to tek sada potvrdila. Pitamo se samo zašto je šutjela sve do sad?

Kako ti izgovaraš njeno ime? Jesi li s nama i cijelim svijetom koji ga čitaju 'Kloi' s naglaskom na prvi slog? Ako jesi, onda čestitamo, i ti nemaš pojma kako se njeno ime izgovara. Sama Kris Jenner je to nedavno potvrdila. U emisiji Jimmyja Fallona gostovao je Andy Cohen koji je to naglasio, a njegovo je objašnjenje odmah potvrdila i Kris. Umjesto 'Kloi', zapravo se čita 'Kloej' s naglaskom na drugi slog!
 

 

Pravilno je njeno ime napisati Khloé, s crticom iznad zadnjeg slova E, što ima veliki utjecaj kod toga kako se čita. Zbog tog naglaska, koji često bude izignoriran, došlo je do toga da se njeno ime čita pogrešno. Pogreška nije velika, i Khloé se oko toga izgleda uopće ne zamara, ali pravilno je staviti naglasak na to zadnje slovo što promijeni cijeli izgovor. Ako ikada upoznaš Khloé, sada znaš kako joj se pravilno obratiti.

Pogledajte još:

Niall Horan ispričao kako su se on i dečki iz One Directiona osjećali zbog velikih fanova - i nije lijepo

Fotka koju je objavila Billie Eilish u par dana postala jedna od najlajkanijih u povijesti Instagrama

Kardashian sestre zbunile ljude jače nego ikad: Tko je na fotki? Dupla Kim? Kylie? Model?

Khloe Kardashian ime izgovor pogrešni izgovor

Još vijesti