Slika nije pronađena

U nastavku otkrivamo 6 celebova koji su uspjeli prohodati sa svojim slavnim simpatijama nakon što su ih dugo vremena zaljubljeno gledali iz daljine.

Svi smo mi nekada imali celebrity simpatiju koju smo obožavali izdaleka iako smo znali kako se vjerojatno iz toga neće roditi ljubav. I celebovi su samo ljudi – i oni se zaljubljuju u druge slavne osobe, ali, za razliku od nas, oni imaju veće šanse upoznati svoju celebrity simpatiju, a neki su svoje slavne simpatije uspjeli i osvojiti, pa čak i oženiti.

1.Justin Bieber i Hailey Baldwin

Hailey i Justin upoznali su se 2009. godine kada je Hailey bila samo obožavateljica poznatog pop pjevača. Tijekom godina je Hailey dala naslutiti kako joj se Justin itekako sviđa. U intervjuu za britanski Vogue pitali su je koga bi radije izabrala – Justina ili Drakea, na što je ona odgovorila kako bi 'naravno izabrala Justina'. Ubrzo nakon toga, Justin i Hailey su obznanili svijetu da su ludo zaljubljeni, a sada su i u braku pa Hailey više nije Baldwin nego Bieber.
2.JLo i Alex Rodriguez

Slavni sportaš Alex Rodriguez je izrazio svoje simpatije prema Jennifer Lopez već 1998. godine kada su ga pitali s kojom bi slavnom osobom otišao na spoj iz snova, a on je naravno odabrao prekrasnu JLo. Godinu kasnije, dobio je njen autogram, a na spoj sa slavnom glumicom i pjevačicom čekao je do 2017. godine. Od tada su nerazdvojni, a uskoro čekamo i vjenčanje slavnog para. Izgleda da se za neke snovi zaista ostvaruju.


3.Cody Simpson i Miley Cyrus

Kada su 15-godišnjeg Codyja Simpsona pitali tko je njegova celebrity simpatija, odgovorio je kako je lud za Miley Cyrus. U jednom je intervjuu čak priznao kako 'je napamet znao sve tekstove njenih pjesama i kako ga uopće nije sram to priznati.' Cody vjerojatno nije mogao ni zamisliti kako će puno godina kasnije uspjeti osvojiti slavnu pjevačicu, a s njom sada provodi i karantenu. Par je započeo svoju romansu nedugo nakon što se Miley razvela od još jednog plavokosog ljepotana Liama Hemswortha.
4.Kim Kardashian i Kanye West

Kanye je gajio simpatije prema Kim još od 2006. godine. Priznao je kako se desila 'ljubav na prvi pogled' kada je vidio fotografiju na kojoj su bile Kim i njena tadašnja BFF Paris Hilton. Strpljivo je čekao šest godina da bi ju osvojio, a svoju celebrity simpatiju oženio je 2014. i s njom sada ima četvero prekrasne djece.
5.Liam Payne i Cheryl Cole

Prije nego što je postao član One Directiona, Liam Payne se prijavio na audiciju za britanski X-factor, a članica žirija bila je upravo poznata pop pjevačica Cheryl Cole. Liam je priznao kako mu se 10 godina starija pjevačica oduvijek sviđala, a uspio ju je osvojiti 2016. godine. Par je nakon toga započeo vezu, a zajedno su dobili i sina Beara. Nažalost, ljubav je pukla 2018., ali oboje ističu kako su i dalje u dobrim odnosima.
6.David i Victoria Beckham

Jedan od najdugovječnijih parova u svijetu slavnih započeo je upravo tako da je nogometaš David gajio velike simpatije prema tada megapopularnoj pop senzaciji Victoriji iz grupe Spice Girls. David je priznao kako je gledao TV spot u kojem je bila Victoria, te kako je pokazao na nju i rekao prijatelju: 'Vidiš li curu u kratkoj crnoj haljini? Oženit ću ju.' I to mu je itekako pošlo za rukom. Službeno su se upoznali 1997., a u bračnu luku uplovili su 1999. Imaju četvero djece, a čak i nakon više od 20 godina i dalje su ludo zaljubljeni.
Iako se ovdje radi o celebovima, ovakve priče daju i nama 'običnim ljudima' nadu kako možemo uspješno osvojiti svoju simpatiju.

Foto: Instagram/Instagram screenshot/Youtube
 
M.B.

Pogledajte još:

Na koji su faks išli Lil Wayne, Kourtney Kardashian ili Ashton Kutcher? Možda i tebi daju inspiraciju za odabir faksa

Instagram profil koji razotkriva sve tajne savršenog izgleda slavnih osoba – od Photoshopa do plastičnih operacija

Kylie Jenner opet u centru pažnje: Pokazala kako izgleda bez imalo šminke! Spoiler: kao druga osoba

ljubav zvijezde veze celebovi simpa

Još vijesti