Slika nije pronađena

Najveća vijest dana za sve Kyliene obožavatelje: ona i Travis su postali roditelji po drugi put. Kylie nije dugo sakrivala ovu sretnu vijest, a napokon je suptilno i otkrila koji je spol nove bebe.

Trenutak koji Kardashian fanovi nestrpljivo iščekuju – Kylie je rodila svoje drugo dijete. Ona i Travis su stavili zajedničku objavu na Instagram, a iako nisu napisali, suptilno su otkrili spol djeteta – plavo srce za novog dječaka u Kardashian-Jenner obitelji. Jednostavna crno-bijela fotke na kojoj Stormi drži za rukicu bebu sigurno će oboriti barem neki Instagram rekord. Isto se dogodilo i s prvom objavom kada se rodila Stormi. Fanovi na Instagramu vole sretne vijesti!


Foto: Instagram @Kyliejenner

Iako je objava stigla tek u nedjelju, 6, veljače, datum u opisu otkriva da se dječak rodio na najposebniji datum ove godine 2. veljače (2.2.2022.). Osim što se rodio na poseban datum, to je i poseban datum za Jenner obitelj, jer njihova starija kći, Stormi, slavi rođendan samo dan prije, 1. veljače. Kylie i Travis još nisu otkrili ime, a sasvim će sigurno biti nešto originalno što nikada ne bi nitko pogodio. Ispod objave su se zaredale čestitke raznih celebova, a fotka je u samo 7 sati već sakupila 14 milijuna lajkova. Definitivno najiščekivanija beba godine.

Pogledajte još:

Bivša cura Bake Praseta oduševila sve svojim talentom – fanovi nisu imali pojma o ovoj Anjinoj strani

Ella Dvornik ima ljubavni izazov na društvenim mrežama za svoje pratitelje – sudjeluj i ti!

Najluđe stvari koje su celebovi napravili zbog ljubavi – ovakve geste nemoj očekivati od svog dečka

celebrity Rodila Kylie Jenner drugo dijete

Još vijesti