Slika nije pronađena

Kylie Jenner je u svojoj mini dokumentarnoj seriji na YouTubeu najavila kako će njezina kćer Stormi pokrenuti svoj vlastiti brend. Kylie je definitivno kraljica u poslovnom svijetu s obzirom na to da njezin brend 'Kylie Cosmetics' je jedan od najpopularnijih u svijetu. Hoće li i trogodišnja Stormi stvoriti takvu popularnost?

Kylie Jenner više nije toliko reality koliko je postala poslovna zvijezda. Trenutno provodi svoju mini seriju na YouTubeu pod nazivom 'Inside Kylie Cosmetics' koja se bazira na njezinom brendu od samog početka – osim toga, u seriji je spomenula da će i njezina trogodišnja kćer Stormi pokrenuti svoj vlastiti brend: 'Ona zapravo uskoro pokreće mali tajni brend na kojem radimo već neko vrijeme' – rekla je u videu.


Pretpostavlja se da bi taj novi brend od Stormi trebao biti Kylie Baby čiji Instagram postoji već duže vrijeme, a i Kylie ga je označila u jednoj objavi gdje se Stormi kupa. Taj profil Kylie Baby ima već preko 800 tisuća pratitelja, a još uvijek nema niti jedne objave! Osim toga, Kylie je u novom videu moožda potvrdila da je to taj brend: 'Upravo sam uslikala Stormi i koristila sam neke proizvode od Kylie Baby. Mogla bih objaviti sliku na Instagramu i nagovijestiti Kylie Baby' – rekla je.

Brend bi trebao proizvoditi kozmetičke proizvode, odjeću i kolica, a preostaje nam samo čekati prvi teaser brenda trogodišnje Stormi, prenosi TEEN Vogue.

Pogledajte još:

Kylie počastila fanove - manikura nije jedini razlog zašto ih je iznenadilaKylie počastila fanove - manikura nije jedini razlog zašto ih je iznenadila

Kylie je pokazala kako izgleda njeno lice bez i mrvice šminke i bez ijednog filtera! [FOTO]

Kylie Jenner iznenadila frizurom koju ili voliš ili mrziš – kako se tebi čini?

Brend kylie baby Kylie Jenner Stormi

Još vijesti