Slika nije pronađena

Nakon što se prije dogodio fijasko s neuređenim fotkama Khloe Kardashian, sada se ipak pazi koje objave idu na društvene mreže, ali ovog se puta Kris promaknula greška i objavila je fotku na kojoj ona i Kim nisu uređene.

Za vikend je malena Chicago napunila 4 godine i naravno da je imala proslavu rođendana i da su joj svi članovi obitelji čestitali i na društvenim mrežama. Uključujući i baku Kris Jenner. Međutim, ona očito kod objavljivanja nije primijetila da joj se potkrala i jedna fotka na kojoj su ona i Kim s Chicago, a koja nije editirana. To je u Kardashian svijetu očito veliki grijeh jer je ubrzo rođendanska čestitka uklonjena s Instagrama, ali zahvaljujući brzim refleksima fanova, ipak je ostala živjeti na internetu i sherati se.Fotka navodno nije 'ispeglana' do kraja i tu je problem. Kris je uskoro objavila novu čestitku za Chicago s drugim fotkama, ali o ovoj se ne prestaje pričati. Nikome nije jasno zašto ju je morala maknuti, jer bila uređena ili ne, i ona i Kim na njoj izgledaju odlično. Ako je to kako izgledaju na fotkama bez photoshopa, onda wow. Kada se usporedi s njihovim drugim fotkama, jasno je da na toj lica nisu izravnata i neprirodno savršena.

Ali i dalje ne izgledaju niti malo loše. Međutim, objaviti fotku koja nije editirana je čini se u ovoj obitelji nedopustivo.

Pogledajte još:

Kim Kardashian izgleda ima problema s ljubomorom – otpratila je na Instagramu dečkovu frendicu

Neobična pravila ponašanja kojih se Kardashian djeca moraju pridržavati: Neka od ovih 11 su luda

Ovako to izgleda kad ti je mama Kim Kardashian: North West pokazala svoju kolekciju dizajnerskih torbica

Kris Jenner fotka bez photoshopa Kardashiani instagram

Još vijesti