kim kardashian

U moru poznatih osoba s kojima bi ju spojili i s kojima bi mogli zamisliti Kim Kardashian u vezi, ona se viđa s najnevjerojatnijim izborom. Jedan celeb joj je osvojio srce i potpuna je suprotnost Kanyeu.

U obitelji Kardashian kao da se ponekad svi natječu u borbi za slavu i o kome će se više pričati. Veza između Kourtney i Travisa definitivno je u posljednje vrijeme u centru pažnje, a sada je Kim pronašla 'svog Travisa'. Ona i Pete Davidson, bivši dečko Ariane Grande, poprilično su se zbližili u posljednje vrijeme. Paparazzi su ih uhvatili u romantičnim večerama, kako se drže za ruke… a sada, kako piše Us Magazine, izvor blizak Kim otkrio je da je ona ozbiljno pala na njega.

Izvor je otkrio i da se s njim osjeća dobro i da je uzbuđena vidjeti što će se dalje dogoditi. Razvod od Kanye Westa je još uvijek u procesu, ali oboje su nastavili dalje. Mnogi se šale da je s njim zato što podsjeća na Travisa Barkera, a kada je vidjela koliko je njegova veza s Kourtney popularna, i sama je pronašla 'sličnog' dečka.

Kim i Pete su se upoznali u listopadu kada je ona bila gošća na Saturday Night Live programu. U jednom skeču koji je tamo imala, bio je i Pete, a njih dvoje, kostimirani u Aladina i Jasmin, su se poljubili. Kao dio skeča. I tako je počela njihova priča.

Pogledajte još:

Gledatelji razočarani prvim božićnim filmom na Netflixu – 'Nina izgleda kao da nema trepavice'Olivia Rodrigo je komentirala video svoje dvojnice – toliko su slične da mogu biti sestre blizanke

Jedna stvar koja je skoro uništila brak Bieberovih – Hailey je mislila da više ne može

Ljubavni život kim kardashian viđanje

Još vijesti