Slika nije pronađena

Što radi Kylie Jenner tijekom dana? Je li sve samo zabava ili stvarno nešto i radi? Njeni su se obožavatelji sigurno nekada zapitali kako izgleda jedan dan u njenom životu, a sada je to i otkrila.

Kylie u zadnje vrijeme objavljuje sve više videa na svom Youtube kanalu, a prije nekoliko dana na red je došao jedan koji je u tren oka privukao pažnju. Kylie je cijeli jedan dan od jutra do kraja dana snimala vlog i otkrila je kako izgleda jedan njen tipičan dan, a otkrila je da se sprema još novih videa. A kako izgleda Kylien dan? Čini se da nije sve samo zabava i slikanje za Instagram. U nekoliko dana koliko je video objavljen pogledalo ga je gotovo 13 milijuna ljudi, a ako još ti nisi među njima, sada je vrijeme.


Za Kylie nema spavanja do dugo ujutro, već se budi oko 8 sati. Spremanje male Stormi, traženje vlastitog outfita te šminkanje i friziranje uz pomoć profesionalnog tima mora obaviti što prije, barem u danima kakav je ovaj koji je snimala jer je čeka posjet uredu Kylie Cosmetica i poslovni sastanci.

Za gledatelje je otkrila i malu zanimljivosti – da sprema make up suradnju sa svojom sestrom Kendall. O čemu se točno radi, ipak je ostala tajna.
Poslovni sastanci i druženje sa Stormi velik su dio Kylienog dana, a pokazala je i koliko je dobra prijateljica. Svog vizažista i prijatelja Ariela iznenadila je rođendanskim tulumom i poklonom čiju je cijenu bolje ne znati.Dio videa s kojim se ljudi u komentarima posebno zabavljaju je Kylieno biranje koji će automobil taj dan koristiti. Negativnih komentara gotovo pa i nema, a svi pišu da se nakon gledanja ovog videa osjećaju još siromašnije nego što su prije.

Izgleda li Kylien dan i inače slično ovome ili je sve izrežirano za potrebe vloga, ne može se reći, ali jedno je sigurno – Kylie vodi itekako zanimljiv život!

Foto: Youtube printscreen/ Youtube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Jeffree Star i Shane Dawson su ju BRUTALNO ismijali! Najbolja recenzija proizvoda Kylie Jenner

Je li tetovaža Kylie Jenner prava? Slatka je i mala baš poput njezine kćeri

Trendseterica Kylie Jenner bit će kriva ako ovo svi počnu nositi – kombinacija koja izgleda 'seljački' postaje hit

Dan Kylie Jenner youtube Vlog

Još vijesti