Slika nije pronađena

U Bieberovom se životu događa puno toga – nedavno je imao godišnjicu braka, posvojio je dvije mačke, radi na svojoj kolekciji odjeće... ali to mu nije bilo dovoljno. Pronašao si je još jedan hobi – izradu kolaža.

Iako fanovi čekaju da Bieber krene raditi na novoj glazbi i posveti se tom dijelu svog života, izgleda da će morati još malo pričekati jer on si je sada našao novi hobi. Neki je dan na svom Insta profilu objavio fotku na kojoj je posložena hrpa različitog umjetničkog pribora – bočica s bojom, kistovi, markeri... Tu su i ružičaste Vansice za čiju je novu boju očito zadužen Bibi, a u opisu je napisao da si je našao posao sa strane.


Osim što se bavi ukrašavanjem tenisica, prije toga je objavio i nekoliko slika kolaža koje je slagao. Ovo se njegovo umjetničko djelo sastoji od hrpe sličica i etiketa njegovog brenda odjeće Drew.


Ali to nije sve. Koliko je ozbiljan oko novog hobija podijelio je i na storyju pokazujući svoj novi radni prostor u dvorištu – na stolu se vidi hrpa umjetničkog pribora, a sa strane su i neka nedovršena umjetnička djela, pod prekriven papirom...


Kada je objavio sliku prvog kolaža u šali je pitao ljude što misle o tome da napravi 10-ak radova i zatim ih proda. Ne treba ni naglašavati koja je bila reakcija fanova. Oni su oduševljeni, hvale ovu ideju, ali i njegov umjetnički talent.


Foto: Instagram/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Justin Bieber se otvorio fanovima u emotivnom Instagram postu! Otkrijte što vam je poručio

Justin Bieber je otkrio da je u rodbinskom odnosu s jednim poznatim glumcem i jednom pjevačicom

Justin Bieber ima novu pjesmu! Fanovi već nagađaju da tekstom zapravo poručuje nešto Seleni

umjetnost novo hobi Justin Bieber Umjetnička djela

Još vijesti