Slika nije pronađena

Ako misliš da su samo tvoji roditelji strogi, sad ćemo te ttly razuvjeriti. Ovo su najstroži starci među celebrityjima i njihova čudna pravila kod kuće.

Reese Witherspoon

Iako je jedna od najbogatijih glumica i svoje bi klince mogla totalno razmaziti, Reese je zapravo vrlo stroga mama koja svoju djecu uči kako da budu poslušni i skromni. Kad ih želi kazniti, najčešće ih pošalje u sobu, baš kao svaka druga 'normalna' mama.


Madonna

Madonna nije klasična celebrity mama, a svoje klince kažnjava kao i naši roditelji nas – zabranom gledanja TV-a. Ustvari, ona je otišla još dalje od toga. Njezini klinci uopće ne smiju gledati televiziju, kao ni čitati novine.


Mila Kunis i Ashton Kutcher

Mila i Ashton su jako strogi roditelji, a svoju djecu odgajaju kao normalni starci, a ne kao rastrošni celebovi. Nisu ih nimalo razmazili jer vjeruju da je skromnost nešto što sva djeca moraju naučiti, pa tako i djeca celebrityja poput njih.


Hugh Jackman
Australski glumac već je preko 23 godine u braku, a svoju djecu ne misli razmaziti nego ih naučiti da stoje čvrsto na zemlji. 'Uvijek ih učim o poštovanju i zahvalnosti i baš zato jer sam slavan bit ću stroži prema njima nego da nisam', rekao je nedavno u jednom intervjuu.


Julia Roberts
Američka glumica svoju djecu uči da uvijek jedu zdravo, a u njezinoj kući nikad nećemo pronaći slatkiše ili nezdrave grickalice. Iako i sama priznaje da obožava jesti slatko, misli da ne treba pretjerivati, a svojim klincima dzvoljava slatkiše samo za rođendane ili neka druga slavlja.


Kourtney Kardashian

Za razliku od Kim, njezina sestra Kourtney Kardashian je jako stroga majka, a najviše brige vodi oko zdrave prehrane svoje djece. Ona im ne dozvoljava da jedu fast food, slatkiše, grickalice i ostalu nezdravu hranu koju nama često brane naši starci.


Victoria i David Beckham

Victoria i David nisu popustljivi roditelji i njihovi klinci stvarno trebaju paziti kako se ponašaju. Iako već dugo žive u Americi, Victoria i David britanskog su porijekla i na takav način odgajaju svoju djecu. Nisu zaboravili na svoje korijene i svoju djecu odgajaju kao što su njihovi starci odgajali njih.Foto: Instagram

D.Š.

Pročitaj još:

Jer se osveta servira hladna – popis celebova koji su u pjesmama obrukali bivše ljubavi

Smiješno, ali istinito – šest situacija u kojima je tvoja mama 'zvoncala', ali ipak imala pravo

Nisi dio elite u školi? Ne brini, ovi celebovi su bili predmet sprdnje, a danas su zvijezde!

roditelji celebrity showbiz

Još vijesti