Slika nije pronađena


Noah Centineo uhvaćen je kako besramno flerta s najboljom frendicom Kylie Jenner na Instagramu i svima se čini kako je ovo znak da je novi celebrity par na pomolu.

Naime, Kyliena BFF Anastasia Karanikolaou, poznatija pod nadimkom Stassie, nedavno je objavila fotku na kojoj nosi preveliku mušku sportsku jaknu. Izgleda da je vlasnik te jakne ni manje ni više nego preslatki glumac Noah Centineo, kojeg smo imali prilike gledati našim omiljenim Netflixovim komedijama.

O njihovoj romansi počelo se šuškati kada je Noah komentirao njenu sliku napisavši kroz šalu: 'Vrati mi moju prokletu jaknu ženo'. U komentarima je kasnije dodao i 'molim te', ali izgleda da poznati ljepotan neće dobiti jaknu tako skoro jer mu je Stassie odgovorila: 'O čemu pričaš, to je moja jakna...', na što je Noah odgovorio plačljivim emotikonima.
Ova flertovska interakcija nije promakla fanovima, koji su se odmah bacili u potragu i zapravo pronašli dokaz da je ta jakna uistinu nekoć pripadala poznatom glumcu, koji je prije par mjeseci čak objavio fotku u njoj.

Međutim, izgleda da su fanovi podijeljeni oko ove nove potencijalne romanse. Dok su neki u komentarima bili oduševljeni ovim novim parom, ostali su kritizirali Noin izbor djevojaka govoreći kako 'ima jako loš ukus za žene', a potegla se čak i rasprava oko toga 'zašto muškarci toliko vole plastične žene?'
Ni Noah ni Stassie nisu odgovorili na brojna pitanja o svojem ljubavnom statusu, pa izgleda da će samo vrijeme pokazati je li u pitanju prava romansa ili će sve ostati samo na Insta-komentarima.

Foto: Instagram/Instagram screenshot

M.B.

Pogledajte još:

Striktna pravila kojih su se SVI morali držati: Izašle su tajne sa snimanja 'Keeping Up With the Kardashians'

Imaju li Kardashianke još jednog brata? Tko je Kirby Jenner i zašto tek sad čujemo za njega?

Kylie Jenner godinama lagala o svom bogatstvu? Ostala bez titule najmlađe milijarderke

 

 

romansa stassie Kylie Jenner Celebrity Par noah centineo

Još vijesti