Slika nije pronađena

Iako je ranije imala manje uloge u drugim serijama, Millie se proslavila kad je dobila ulogu Eleven u seriji 'Stranger Things'.

Još u prvoj sezoni 'Stranger Things', bilo je jasno da će njezina zvijezda biti na vrhu. Prošle su tri godine od premijere 'Stranger Things' i Millie je osigurala mjesto u Young Hollywoodu. Millie je pretrpana poslom tako da nije ni čudno da su joj i džepovi puni. Ima samo 15 godina, ali već zarađuje milijune. Otkrijte sve što biste trebali znati o neto vrijednosti Millie Bobby Brown.


via GIPHY


Iako je Millie imala manje uloge u serijama kao što su 'Once Upon a Time' i 'Grey's Anatomy', nije počela zarađivati velike svote novaca dok nije dobila ulogu Eleven. Prema Deadline-u, Millie je navodno zarađivala oko 30 tisuća dolara po epizodi, ali zajedno s ostatkom glumačke ekipe od tada je dogovorila da plaća iznosi između 200 tisuća i 250 tisuća dolara. To je oko četvrt milijuna dolara po epizodi.


via GIPHY


Njezine uloge na televiziji otvorile su vrata Millie za njezinu prvu ulogu u igranom filmu 'Godzilla: King of the Monsters'. Za svoju ulogu u filmu dobila je milijun dolara i vratit će se ulozi Madison u nastavku filma - Godzilla vs. Kong. Millie proširuje svoj filmski repertoar te će glumiti i u filmskoj adaptaciji knjige 'The Thing About Jellyfish' od Ali Benjamina. Ona će i glumiti i producirati filmsku adaptaciju serije knjiga Enola Holmes Mysteries.


via GIPHY


Ne samo da može glumiti, već je sklopila i ugovor za modeling. Kao model je debitirala 2017. godine kada je sudjelovala u Calvin Kleinovoj kampanji 'By Appointment'. Također, sudjelovala je u blagdanskoj kampanji branda. U 2017. godini Millie je također potpisala ugovor s tvrtkom IMG Models. Zatim je 2018. sudjelovala u kampanji za odjeću marke Moncler.


via GIPHY


Milliein rad s brandovima ne završava tu. Pojavila se i u reklamama za Citigroup, a od nedavno radi i na Converse tenisicama. Millie je čak surađivala s video igrama. U studenom 2018. surađivala je s EA Games na 'The Sims 4' kao dio svog pozitivnog izazova da potiče igrače da počine dobra djela za druge Simse kako bi otključali nagrade.

Millie ima samo 15 godina, a već je osigurala svoju budućnost – financijski i na poslovnoj razini. Bravo za Millie!


Foto: IMDb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Vrijednost Selene Gomez će vam pomutiti um! Otkrijte koliko zarađuje po Insta objavi

Kim Kardashian jako dobro naplaćuje svoje objave na Instagramu! Evo koliko zaradi za samo jednu

OPREZ! Vjerovala ili ne – drugi zarađuju na tvojoj menstruaciji

novac 15godišnjakinja vrijednost zarada Millie Bobby Brown

Još vijesti