Slika nije pronađena

Njezin novi film 'The Dead Don't Die' uskoro će doći u kina, upravo je izdala liniju sportske odjeće s Pumom, a treća sezona serije koju producira '13 Reasons Why', premijerno će biti prikazana kasnije ove godine.

Čak i prije nego što je otišla na zasluženi odmor kako bi se usredotočila na svoje zdravlje, 26-godišnjakinja je naporno radila na svojoj glazbenoj karijeri. Od filmova do glazbe, Selena je imala pune ruke posla, a njezina zarada to odražava. Radi otkad je bila mala djevojčica zbog čega i vrijedi toliko koliko vrijedi danas. Selena je počela raditi u industriji zabave dok je bila jako mlada. Glumila je Giannu u 7. i 8. sezoni dječje televizijske emisije 'Barney & Friends'. Tamo se Selena upoznala s Disneyevom zvijezdom, Demi Lovato, koja je odigrala ulogu Angele.


via GIPHY


Nakon toga je Selena uspjela dobiti i druge male uloge u serijama kao što su 'Hannah Montana' i 'The Suite Life of Zack and Cody', ali je Selenina zvijezda eksplodirala kad je došla do uloge u Disneyjevom showu 'Wizards of Waverly Place'. Selena je glumila kćer u obitelji čarobnjaka s čarobnim moćima. Prema Money Inc., ona je navodno zaradila 30.000 dolara po epizodi u toj ulozi. Selenina gluma nije ograničena samo na TV emisije. Njezina se karijera proširila i uključila dugačak popis filmskih uloga. Selenina dva filma uskoro uključuju 'The Dead Don't Die' i 'The Voyage of Doctor Doolittle', a pojavila se i u velikom broju drugih popularnih filmova poput 'Neighbors 2: Sorority Rising', 'Another Cinderella Story' te 'Ramona and Beezus'.


via GIPHY


Selenina karijera nije ju dovela samo do filmskih ekrana, nego i na koncertne pozornice. Godine 2009. njezina glazbena karijera počela je kao dio benda, Selena Gomez and the Scene. Zajedno, bend je izdao tri studijska albuma i otišao na tri nacionalna i međunarodna putovanja. Godine 2013. Selena je službeno pokrenula svoju solo glazbenu karijeru objavivši singl 'Come & Get It'. Njen prvi solo album, 'Stars Dance', debitirao je na broju 1 na Billboardovoj 200 ljestvici. Kao samostalna umjetnica, Selena je stvorila hit singlove poput 'I Want You To Know', te u suradnji sa Zeddom i 'Same Old Love'.


via GIPHY


Selenu je njezina glazbena karijera vodila na brojne turneje, kao solo umjetnicu i s njenim bendom na kojima je zaradila otprilike 50 tisuća dolara. Trostruka prijetnja, Selena može glumiti, pjevati i producirati. Naime, Selena je i izvršni producent popularne Netflix serije, '13 Reasons Why'. Također, prema E! News, Selena zarađuje više od 30 milijuna dolara zahvaljujući svom ugovoru s Pumom. Selena je bila glasnogovornica za Pantene, Neo by Adidas, Louis Vuitton, Coca-Colu i Borden Milk. Osim toga, do nedavno je bila osoba s najviše followera na Instagramu. Selena je definitivno utjecajna osoba i zbog toga je plaćena otprilike 800 tisuća dolara po objavi na Instagramu, prema Business Insideru .


via GIPHY


Nije teško reći da Selena Gomez pliva u lovi. Prema Celebrity Net Worthu, Selena Gomez ima neto vrijednost od oko 75 milijuna dolara. Njezina duga povijest u industriji zabave učinila ju je izuzetno bogatom.

Foto: IMDb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Kim Kardashian jako dobro naplaćuje svoje objave na Instagramu! Evo koliko zaradi za samo jednu

10 najbogatijih mladih celebova ove godine – znaš li tko je na čelu, a tko na dnu liste?

Zavidimo im – zvijezde koje su k'o klinci zaradili toliko para da danas ne moraju raditi baš ništa

celebrity zarada po objavi zanimljivost Selena Gomez instagram vrijednost zarada instagram objava

Još vijesti