Slika nije pronađena

Paula je 'boom' popularnosti doživjela kada je postala voditeljica u showu 'Big Brother – Mala sestra', iako je već tada bila influencerica. S 22-godišnjakinjom smo mi na Teen385 tada radili intervju kojeg možete pročitati u članku 'Paula Sikirić: Doma sam u trenirkama i rasparenim čarapama, a za van biram sportsko s dozom elegancije – FOTO'.

Tada nam je otkrila svoje tajne odijevanja, a sada je na Instagramu otkrila s kojim se problemima suočava. Priznala je da je zbog nasilja na internetu oboljela od bulimije.

'Razmišljam već duže vrijeme kako, na koji način, u kojem trenutku progovoriti o nečemu tako kompleksnom. Kompleksnom kao što je nasilje. I sama sam žrtva cyberbullinga. Zanemareno je. Oh, kako je zanemareno! Valjda samom tom činjenicom da te nitko fizički ne dira, mislimo da možemo hendlati. A onda? Onda te preko noći ošamari depresija. Baci te u krevet! Za njom dođu poremećaji prehrane, u mome slučaju bulimija. Da, progovaram prvi puta o tome. Zašto? Zato što ne želim nikome da prolazi isto. Zato što želim svim djevojkama, ženama, djevojčicama i muškarcima reći da niste sami! Zato što je vrijeme da se stane na kraj svim oblicima nasilja! Zato što svi zaslužujemo biti sretni! U to ime sam se ogolila. Ogolila sam se riječima, ogolila sam se pred tobom bez šminke, filtera i korekcija. Jer na kraju dana mi smo jedna ogoljena masa. I ne smijemo se sramiti toga! Uključi se! Progovori glasno! DOSTA JE! NISI SAM/A!!!', napisala je Paula u svojoj posljednjoj objavi koja je izazvala lavinu komentara.


Uskoro nakon ove objave, na IG Story je objavila zahvalu svojim obožavateljima na porukama podrške i zahvale što je istupila i progovorila o ovom problemu mnogih.


I mi joj zahvaljujemo – HVALA, PAULA! 

Foto: Instagram/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

Paula Sikirić: Doma sam u trenirkama i rasparenim čarapama, a za van biram sportsko s dozom elegancije – FOTO

OMG Procurile fotke gole Kendall Jenner – je li moguće da ih je objavila sama?!

Želimo biti Kylie Jenner – znate li koliko ona zaradi na svakoj objavi na društvenim mrežama?

Paula Sikirić bulimija Depresija priznanje instagram

Još vijesti