Slika nije pronađena

Grammyji su se održali u nedjeljnim jutarnjim satima po našem vremenu, a osim same dodjele nagrada, ono što je uvijek zanimljivo na takvim događanjima su i nastupi glazbenika, kao i reakcije drugih glazbenika na njihove nastupe.

Beyonce je apsolutno izdominirala Grammyjima ove godine i ušla u povijest kao izvođač s najviše osvojenih ovih nagrada ikad. Tko je sve pobijedio u glavnim kategorijama i koliko je to Grammyja do sada osvojila Beyonce, možeš pogledati u članku 'Održana je dodjela nagrada Grammy: Beyonce je ušla u povijest, a Cardi B šokirala nastupom'. Osim dodjele nagrada, važan dio Grammyja su i nastupi, a uz brojne druge, na ovogodišnjem je izdanju nastupio i Harry Styles. Izveo je svoj veliki hit za koji je i osvojio Grammyja 'Watermelon Sugar'.Ne prestaje se pričati o tome koliko je dobro izgledao u kožnom odijelu i bez majice ispod, a čini se da i Billie nije mogla odoljeti pogledu. Kratki video u kojem gleda njegov nastup s ruba pozornice postao je viralan. Gledala ga je toliko očarano da su odmah krenuli memeovi s natpisima 'Želim nekoga tko će me gledati kao što Billie gleda Harryja'.

Postoji li uopće drugačiji način za gledati Harryja? Nastup na Grammyjima je bio top! Billie je također nastupila, ali i pokupila nekoliko kipića.

Pobijedila je između ostalog u jednoj od glavnih kategorija, onoj za pjesmu godine. Ništa manje ne bismo niti očekivali od Billie nego da bude na vrhu.

Pogledajte još:

Održana je dodjela nagrada Grammy: Beyonce je ušla u povijest, a Cardi B šokirala nastupom

Gigi Hadid više nema svoju prirodnu boju kose – zamijenila ju je za jednu inspiriranu poznatom serijom

Nova teen serija opasno je naljutila Taylor Swift – nije dobro podnijela šalu na vlastiti račun

trenutak Harry Styles billie eilish grammy 2021