ples sa zvijezdama

Sinoć je održana prva epizoda nove sezone 'Plesa sa zvijezdama', a nakon svih plesnih točki, izdvojili su se favoriti. Bez obzira na ocjene, ovo je jedan od nastupa koji nam je posebno zapeo za oko.

Jeste li gledali 'Ples sa zvijezdama'? Ovogodišnje izdanje definitivno je drugačije od onih do sada po kakvima znamo ovaj show. Među natjecateljima su neka dobro nam poznata lica, a jedan nastup koji se sinoć izdvojio je onaj Jelene Perić i Marka Mrkića. Jelena je poznatija svima pod nadimkom 'hrvatska Kim Kardashian', a osim što znamo da šminka jako dobro i da ima super modni stil, izgleda da joj ide i plesanja. Ona i njen partner plesali su jive na veliki hit Taylor Swift 'Shake It Off'! Jedan od najzabavnijih nastupa koji smo vidjeli.Dobili su čini nam se najgromoglasniji pljesak -i to s razlogom. Oni su jedan od parova koji su nas itekako ugodno iznenadili svojim nastupom, a dobili su i hrpu pohvala od žirija. Ozbiljna su konkurencija.

Mnoge skeptike je iznenadio i TikToker Sandi Pego. Tvojoj baki i mami sigurno totalno nepoznato ime, ali mlađima dobro poznato. Ovo je prvi put da u ovakvom showu u Hrvatskoj sudjeluju influenceri s društvenih mreža. Sandi i njegova plesna partnerica Helena Janjušević također su plesali jive i oduševili.

Ove je nedjelje bilo super nastupa koji su nas zabavili, a što će plesati sljedeće? Čekamo nedjelju da saznamo!

Pogledajte još:

Koliko žiri nove sezone 'Plesa sa zvijezdama' stvarno poznaje ovaj show: Jesu li se iskazali ili fejlali?

Dua Lipa na sudu jer je ukrala tuđu pjesmu –i to je postao jedan od njenih najvećih hitova

Jala i Buba zadali izazov – smisli najbolje stihove i imaš duet s njima! Jedan hrvatski izvođač je rasturio

nova tv nastupi nova sezona Ples sa zvijezdama Jelena Perić Sandi Pego

Još vijesti