žiri plesa sa zvijezdama

Počinje nova sezona 'Plesa sa zvijezdama'! Taman nekoliko dana prije prve premijerne emisije kojom će započeti nova sezona na Novoj TV, žiri je stavljen pred ultimativni izazov. Koliko stvarno dobro poznaju ovaj show?

Ove nedjelje kreće 'Ples sa zvijezdama', a prije nego što upalimo Novu TV i pogledamo prvu epizodu, baci oko na zabavnu borbu između članova žirija. Ove su godine u žiriju Igor Barberić, Franka, Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci. Podijelili su ih u dvije ekipe i odlučili provjeriti njihovo znanje o showu u kojem će sudjelovati kao žiri. Jesu li dobro upoznati s 'Plesom sa zvijezdama' ili baš i ne znaju previše? Dobili su pitanja koja su bila kombinacija domaćeg i stranog 'Plesa sa zvijezdama', a neka su bila stvarno teška. Možeš i ti odgovarati s njima i bilježiti si bodove – tko zna, možda ćeš biti i bolja od njih!

Oni su se zabavili odgovarajući na pitanja, a sigurno ćeš se dobro zabaviti i ti gledajući nove emisije 'Plesa sa zvijezdama', jer ima nekih prilično zanimljivih kandidata ove godine i lica koja će ti biti poznata s društvenih mreža. Čekamo nedjelju i prvu epizodu!

Pogledajte još:

Koji film odabrati kada trebaš zadovoljiti ukuse više različitih ljudi: S ovih 10 ne možeš pogriješiti

Jala i Buba zadali izazov – smisli najbolje stihove i imaš duet s njima! Jedan hrvatski izvođač je rasturio

Domaći Youtuber vs. Mia Negovetić – optužio ju je da je iskopirala njegov spot za svoju pjesmu s Dore

žiri nova tv nova sezona Ples sa zvijezdama

Još vijesti