Slika nije pronađena

Na svijetu postoje DVA Harryja Stylesa! Ne mislimo na dvije osobe pod tim imenom, već dvije osobe koje izgledaju apsolutno identično. Ipak je jedan i jedini Harry, ali ovih dana svi pričaju o ovom dečku koji izgleda identično kao zvijezda One Directiona.

To što izgleda identično kao Harry im je jedina sličnost. Prije nego se zaljubiš u njega, možda trebaš znati da se radi o kriminalcu. Njegovo je ime Jason Sanderlin i prije nekoliko je dana napravio pravu pomutnju kada se pojavio u zatvoru. Na fotkama izgleda kao pljunuti Harry Styles, a nakon što je fotka procurila u javnost, nastao je tek tada pravi kaos. Jason je mrvicu niži od Harryja i nešto mršaviji, a tu je i dodatak na licu, tetovaža '33'. Osim toga, sve je isto. Vidjeti ga možeš na fotki OVDJE. A Harryja svi znamo kako izgleda.

Jason je uhićen zbog provala i pljački, zavjera i drugih kriminalnih prekršaja, kojih ima itekako dosta, sve je ovo samo mali dio zločina za koji ga se tereti. Ali to je sve palo u drugi plan. Od trenutka kada su njegove fotke iz policije procurile u javnost, počinju mu stizati ponude za posao modela, a ljudi su opčinjeni sličnošću s pop zvijezdom.

Pogledajte još:

Shawn Mendes otkrio da se totalno navukao na jednu seriju - život mu više nikada neće biti isti

Billie Eilish je otkrila da ju jedna pjesma uvijek rastuži – na nju sjedi u autu i plače

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

Izgled jason sanderlin identično Harry Styles Brat blizanac

Još vijesti