Slika nije pronađena
Harry Styles nam je defo slatkić stoljeća, ali sada je i znanstveno objašnjeno zašto nam rastu zazubice od samog pogleda na njega. Plastični kirurzi su dokazali da ima savršenu bradu i oči, a ništa ne fali ni ostatku njegova lica.

Centar za naprednu facijalnu kozmetičku i plastičnu kirurgiju iz Londona objavio je rezultate istraživanja simetrije lice, kako bi odredili što ljudi smatraju atraktivnim. Mjerili su razmaknutost i veličinu očiju i brade i rezultate usporedili s idealima kojih se drže u praksi.

Iako mi sudimo na temelju subjektivnog dojma, horda Harryjevih obožavatelja nije u krivu kada ga smatra savršenim – on je zauzeo prvo mjesto na listi 'vlasnika' savršenih očiju i brada. Na istoj listi našao se i Zayn Malik, dok se ostali dečki iz 1D ne mogu se pohvaliti savršenošću, tvrdi nedavno objavljena studija.Britanski kirurg dr. Julian de Silva iz Centra nedavno se pozabavio i pitanjem koji muškarac ima najljepše lice na svijetu. Na listi 10 najljepših muškaraca opet se našla ista dvojica iz 1D – ovog puta Harry je na četvrtom mjestu, a Zayn na devetom.

via GIPHYPrva tri mjesta zauzeli su dosta stariji, ali šarmantni George Clooney, Bradley Cooper i Brad Pitt. Nakon četvrtog Harryja, slijede: David Beckham, Will Smith, Idris Elba, Ryan Gosling, Zayn Malik i Jamie Foxx.
U tom istraživanju korištena je formula zlatne sredine te božanski ili zlatni omjer, za koju se tisućama godina vjeruje da čuva formulu savršenstva.

Nama savršenstva sasvim dovoljno ima u Harryju, a vama? Osim toga, prva je osoba ikad čiji su debitantski album, pjesma i film zauzeli prvo mjesto svjetskih top lista.

A post shared by harrystyles (@harrysm1le) onFoto: Instagram/Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Svima je neodoljiv: celebovi koji su ludi za Harryjem Stylesom

Kao da su blizanci: pogledajte djevojku koja izgleda kao našminkani Harry Styles

Svi njegovi dvojnici: tinejdžeri koji nevjerojatno nalikuju Harryu Stylesu!

Dečki lista zgodnih muškaraca znanstveno savršen zgodan Harry Styles Zayn Malik Plastični kirurzi

Još vijesti