Slika nije pronađena

Sudbina ili nešto drugo? Hailey Bieber je na svom jednom gostovanju u 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' ispričala priču koja je sve osvojila. Otkrila je ludu slučajnost koja je dovela do toga da su ona i Justin Bieber završili zajedno.

Koliko i najmanje sitnice mogu promijeniti stvari i preokrenuti život u totalno drugom smjeru pokazala je i Hailey Bieber. Na svom jednom gostovanju kod Jimmy Fallona, ispričala je kako je započela njena i Justinova ljubavna priča. Iako su se upoznali još davno, 2009. godine, kada je ona imala 13 godina, a Justin 15, tada su bili samo prijatelji.


Kada ju je njen tata doveo na Today show gdje je gostovao Justin, ona nije ni znala tko je on. Sasvim slučajno su njen tata i Justinova mama počeli pričati, kliknuli (kao prijatelji) i dogovorili se da jedan dan nastave druženje. Hailey tada nije ni pomislila bi se Justin mogao zanimati za nju, a iz tog razdoblja nastala je i njihova zajednička fotka koja u posljednje vrijeme sve više kruži internetom. Znali su se, družili su se, ali nisu ni pomišljali o tome da budu zajedno. 10-ak godina kasnije, točnije 2018. godine, kada je Hailey gostovala kod Jimmyja Fallona, pričala s njim o svemu i svačemu, a između ostalog pokazala i jedan svoj party trik – da može bocu piva otvoriti zubima, nakon showa javio joj se – Justin.

Rekao joj je da ju je vidio da je gostovala kod Jimmyja, da izgleda super i da nije imao pojma da može otvoriti bocu zubima, i da je to kul. Krenuli su razgovarati  - i godinu dana kasnije, završili kao vjenčani par. Zahvaljujući Jimmy Fallonu i party triku.


Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Intiman pogled u njegov život: Dokumentarna serija o Justinu Bieberu stiže na YouTube! Evo kada dolazi..

Selena Gomez novom pjesmom sve rasplakala! Posvećena je Justinu Bieberu – u to nema sumnje

[LOL] Rasipao se k'o kruška! Svi urlaju od smijeha na fotke Justina Biebera kako pada s monocikla

Justin Bieber party trik Jimmy Fallon hailey bieber

Još vijesti