Slika nije pronađena

Gigi i Zayn su bili jako tajnoviti oko imena svoje kćeri. Nikako ga nisu htjeli otkriti javnosti, a svi su htjeli znati što je ovaj popularan par odabrao kao ime za svoju prvu kćer. I sada je Gigi napokon otkrila – i ime je sve oduševilo.

Prošla su već 4 mjeseca otkad su Gigi Hadid i Zayn Malik postali roditelji, a s obzirom da nisu odmah otkrili kako su nazvali kćer, internetom već neko vrijeme kruže pokušaji pogađanja fanova. I svi su bili u krivu. Gigi je tek sada otkrila tu dobro čuvanu tajnu. Kćer su nazvali Khai. Otkrila je to na svom Instagram profilu kada je promijenila opis profila i u njega dodala 'khai's mom.'.Foto: Instagram printscreen

Svi su imali različite ideje o tome kako su nazvali kćer, ali ovo nikome nije ni palo na pamet. Zašto baš to ime? Pretpostavka je da je djevojčica ime dobila po Giginoj baki s tatine strane koja se zove Khairiah. Ime zvuči neobično, ali to je zato što se radi o vijetnamskom imenu, koje znači 'jak' ili 'odabrani'.

Novi su roditelji vrlo pažljivi oko privatnosti i ne otkrivaju gotovo ništa o malenoj Khai, a to pokazuje i činjenica da im je trebalo 4 mjeseca da otkriju i ime. Iako objavljuju fotke s njom, uspješno joj još uvijek sakrivaju lice. Što je skroz u redu, barem smo dobili ime.

Pogledajte još:

Poznate osobe i influenceri koji su se 'uništili' plastičnim operacijama - jesu li pretjerali?

I to se dogodilo – Harry Styles konačno ima curu! Dejta jednu poznatu glumicu

Hailey Bieber je podijelila svoj najveći modni FAIL: Ovaj outfit ne bi više nikad stavila na sebe [FOTO]

celebrity ime kćeri tajna otkriveno Gigi Hadid

Još vijesti