Slika nije pronađena

Izrekli su sudbonosno 'da' nakon samo četiri mjeseca zaruka, a svadba je trajala punih tri dana. Iako je Priyanka starija od Nicka jedanaest godina, javnost im predviđa ljubavni uspjeh, a sreću dokazuju izrazima lica na nedavno objavljenim fotkama.


Upoznali su se prošle godine na Met Gali i od tad dejtaju... Njihovo vjenčanje, ili bolje reći vjenčanja bila su obilježena emocijama. Naime, prvo 'uzimam' su izrekli na katoličkom zapadnjačkom vjenčanju u palači Umaid Bhawan u subotu, a ceremoniju je vodio Nickov tata, pastor Kevin Jonas Sr.


Za tu prigodu Ralph Lauren joj je izradio posebnu vjenčanicu, a upravo je taj dizajner zaslužan i za njihovo upoznavanje i zaljubljivanje. Vjenčanica je imala veo dugačak 22 metara i preko dva milijuna šljokica.


Nakon toga, par se preselio u Indiju, gdje su organizirali slavlje za 250 najbližih prijatelja i nadmašili naše najluđe snove. Priyanka je zasjala u tradicionalnoj indijskoj vjenčanici, koju je samo za nju izradio najpoznatiji indijski dizajner, Sabyasachi, a Nick je zablistao u indijskoj svečanoj odjeći, ručno izrađenom sherwaniju od svile...


Na slavlju je bilo i vatrometa i svega što indijsko 'kraljevsko' vjenčanje iziskuje. Vjenčanje su sponzorirali Google, Tiffany i Amazon, a na vjenčanju su bili, očekivano, prisutni i svi članovi nekadašnjeg benda Jonas Brothers, Nickova braća.


Bilo je toliko emocija da je riječima teško opisati, a novopečeni mladenci priznali su da su tijekom obreda pustili suze radosnice. Fotke s vjenčanja obišle su svijet, a moramo priznati da smo i mi malo zaslinili gledajući ovu bajku...


Jesi li i ti?

Foto: Instagram/Twitter

M.Z.

Provjeri još...

Nick Jonas u vezi sa 26-godišnjom Deltom?

Zar je moguće? Nick Jonas dejta s 30 godina starijom glumicom!

Nick Jonas: Jonas Brothers ne žuri s ujedinjenjem

Nick Jonas Priyanka Chopra Vjenčanje Indija foto

Još vijesti