Slika nije pronađena

Sigurno ti se barem jednom dogodilo da si bacila oko na dečka koji je bio zgodan i tvojoj frendici. Super je ako je to neki dečko u prolazu, ali problemi nastanu ako se obje zaljubite u 'stvarnog' dečka iz vaše škole ili društva.

Postoji nekoliko opcija – ili ćete se odlučiti koja će biti s njim ili niti jedna neće biti s njim iz solidarnosti ili puca prijateljstvo. Mnoga prijateljstva pukla su upravo zbog ljubavnih problema, ali ovo nije članak o njima. Ovdje želimo slaviti sve bff-ice koje su uspjele spasiti svoje prijateljstvo i koje se nisu posvađale zbog istog frajera.

1. Gigi Hadid i Taylor Swift – Joe Jonas i Taylor Swift bili su skupa davno (par mjeseci 2008. godine) i to jednostavno nije ni vrijedno spomena. Puno godina kasnije, zapeo je za oko Gigi Hadid s kojom je u vezu ušao krajem 2015. godine, a bili su skupa pet mjeseci. U međuvremenu su cure postale dobre frendice i Taylor nije ni malo zamjerila Gigi vezu s dečkom s kojim je bila prije sto godina. Ofc.


2. Taylor Swift i Selena Gomez – opet Taylor. Selena Gomez jedna je od njezinih boljih frendica, a 'zajednički' dečko nije stao na put tom prijateljstvu. Tay je bila u vezi s Taylorom Lautnerom nedugo nakon što je on prekinuo sa Selenom Gomez.


3. Taylor Swift i Cara Delevingne – i OPET Taylor. Ona ima ili frendice na koje se svi pale ili je imala hrpu frajera. Oboje je skroz okej. I Tay i Cara bacile su oko na slavnog pjevača Harryja Stylesa s kojim je pjevačica bila 2012. godine, a manekenka godinu dana kasnije. Niti jedna veza nije uspjela, a cure su i dalje frendice. Poanta je jasna.


4. Lily Collins i Selena Gomez – samo da nije uvijek Taylor na tapeti. Glumica Lily Collins  i Selena Gomez bacile su oko na glumca Taylora Lautnera. Nakon što je bio sa Selenom, godine 2011. Lily i Taylor bili su u ljubavnoj vezi.


5. Selena Gomez i Miley Cyrus – one se više ne druže, ali dok su radile za Disney bile su dobre frendice. I u tim dobrim starim vremenima obje su se palile na Nicka Jonasa, ali to nije stalo na put njihovom tadašnjem prijateljstvu.Foto: Instagram/YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Kako zvijezde izgledaju bez šminke - možeš li vjerovati?

Prekid vam nekad može spasiti vezu – ovo je par koji to dokazuje

Kako to izgleda kad Kendall Jenner sjedne na bajk – biste li je prepoznali uopće?

dečko bff frendice

Još vijesti