Slika nije pronađena

Jedna djevojka na TikToku je snimila video kako naručuje pizzu, ali Shakirinim glasom te je cijelu narudžbu i otpjevala! Video je prikupio više od 3 milijuna lajkova i više od 25 milijuna pregleda, a ubrzo nakon toga je i sama Shakira reagirala na njezinu zanimljivu imitaciju!

Djevojka čije je korisničko ime na TikToku @tiktokbrownchick, objavila je video u kojem naručuje pizzu preko telefona, ali glasom svjetski poznate pjevačice, Shakire. Cijelu narudžbu je odradila u imitacijskom stilu te je otpjevala sve što točno želi naručiti i na taj način oduševila milijune korisnika TikToka jer je očito da ova djevojka ima odlične vokalne sposobnosti. No, osim tolikog oduševljenja oko njezine ideje i glasa, uslijedio je još jedan šok ubrzo nakon što je njezin video postao viralan.

Taj šok bila je upravo Shakira koja se je oglasila na video ove djevojke. Naime, Shakira je čak napravila duet s videom te djevojke u kojem reagira na njezinu imitaciju dok naručuje pizzu i taj video je objavila na svojem TikTok profilu. Malo je reći da su obožavatelji ostali oduševljeni, što se vidi i po njihovim komentarima, a oglasila se i djevojka koja je imitirala Shakiru: 'Izgleda da se snovi ipak ostvaruju. Volim te Shakira, zapjevajmo zajedno jednog dana i hvala ti što si takva kakva jesi' – napisala je u komentarima.Pogledajte još:

Mama je snimila video i pokazala što je pronašla iza kreveta svoga sina – ostala je šokirana

[VIDEO] Justin vikao na Hailey ispred fanova – problemi u braku?

A što si ti radila zadnjih dana? Ova je cura imala obračun s medvjedom da spasi svog psa [VIDEO]

duet shakira imitacija tiktok

Još vijesti