Slika nije pronađena
Justin Bieber i njegova Hailey navodno prolaze kroz najteže trenutke u svojoj ljubavnoj vezi. Nakon što je prije nekoliko dana Justin snimljen u groznom stanju, počela su šuškanja da će ovaj celebrity par uskoro prekinuti.

Spomenut ćemo nekoliko razloga koji bi mogli ukazivati na to da se Justinu i Hailey uskoro bliži kraj njihove veze.


1. U zadnje vrijeme više ih ne možemo vidjeti zajedno
I dok su ih prije paparazzi mogli zajedno uhvatiti na svakom koraku (sigurno se sjećaš da su vozili bicikle, pješačili i šetali po parku), sad ih rijetko kad uopće možemo vidjeti zajedno. Izbjegavanje bilo kakvog pojavljivanja zajedno i velikih evenata na kojima bi se trebali pojavljivati kao zaljubljeni bračni par.

2. Čini se da još uvijek pati za Selenom
Iako je Justin u braku s drugom curom, u svijetu Hollywooda svejedno se šuška da je još uvijek ludo zaljubljen u svoju bivšu - Selenu Gomez. Ubrzo nakon što je nedavno američka pjevačica imala emocionalni slom i završila u bolnici, Justin je snimljen kako potpuno slomljen neutješeno plače ispred Hillsong crkve koju redovito posjećuje. O tome smo pisali u članku 'Selena je ponovno u bolnici – je li za njezin emocionalni slom kriv Bieber?! [ANKETA]'. Fotke možeš pogledati ovdje.

Je li razlog njegovog sloma bila upravo Selena i njezina bolest - još uvijek nije poznato, ali defo se čini da bi upravo ona mogla biti povod Justinovih suza. Osim toga, izvor blizak ljubavnom paru rekao je za US Weekly da je Justin 'ne osjeća potpuno otkad je u braku s Hailey', što nam sigurno ne izgleda kao dobar znak.


Podsjetimo se, Justin i Selena bili su u turbulentnoj vezi još od 2010 godine, a u tom razdoblju prekidali su nekoliko puta. S obzirom na to da je njihova ljubav očito bila prejaka, uvijek su se vraćali jedno drugome. Selena je imala druge dečke, ali je njezina ljubav uvijek bio samo Justin. Njihova veza došla je do konačnog kraja početkom ove godine kad je par odlučio uzeti pauzu i razmisliti o svemu.

'U posljednje vrijeme imali su mnogo nesporazuma, a jedna veća svađa 'izbacila' ih je sa kolosijeka nakon čega su odlučili odmoriti. Oni su i dalje u kontaktu, a osjećaji koje imaju jedno prema drugome nisu se promijenili', otkrio je tada izvor za E!. Ipak, nakon toga Justin i Selena više nisu obnavljali svoju vezu, a on je onda upoznao Hailey.



3. Prebrzo su se vjenčali
Justin i Hailey nisu dugo čekali sa zarukama i vjenčanjem, a to se ispočetka činilo romantičnim. Kako polako na vidjelo izlaze svakakve informacije, moglo bi biti da je Justin 'uletio' u brak s Hailey samo da zaboravi Selenu s kojom je dugo hodao i imao stvarno ozbiljnu vezu. Možda je žurio jer je nesiguran ili da bi Selena bila ljubomorna? To zna samo on. Iz nedavnog prekida Ariane Grande i njezinog zaručnika Petea Davidsona, možemo vidjeti da sve veze u kojima se stvari odvijaju prebrzo na kraju neslavno završe.

Hoće li tako biti i u slučaju Justina i Hailey, ostaje nam vidjeti.

Reci nam u anketi što ti misliš - hoće li Justin i Hailey ostati zajedno ili se bliži još jedan celebrity prekid?


Foto: Instagram/GettyImages

D.Š.

Pročitaj još:

Još jedan prekid i još jedna drama – ljubavni krahovi u Hollywoodu samo se nižu

Loša strana slave – 10 razloga zašto NE zavidimo celebovima

Selena je ponovno u bolnici – je li za njezin emocionalni slom kriv Bieber?! [ANKETA]

celebrity par Prekid

Još vijesti