Slika nije pronađena

Postoji toliko raznih YouTubera i ljudi koji imaju vlastiti YouTube kanal da se točna brojka otvorenih kanala ni ne zna, a mi ne možemo niti zamisliti o kojem se broju radi!

Među hrpom kanala, ipak postoji njih nekoliko koji su se zaista izdvojili - što po originalnosti sadržaja, ali i po tome tko drži kanal.

Popis top deset najpopularnijih YouTube kanala na svijetu IKAD je napravio Seventeen. Evo koji kanali su se našli na popisu...

10. Katy Perry - 30 milijuna

Pjevačica na svojem službenom kanalu objavljuje nove pjesme, video spotove za iste, ali i 'behind the scenes' videe koji nam pružaju uvid u to kako to sve izgleda dok se snima! Također često objavljuje snimke svojih koncerata, pa svi koji nisu bili te sreće da ju slušaju uživo, ovako imaju osjećaj kao da jesu!


9. Whinderssonnunes - 31 milijun

Iz Brazila dolazi pjevač i komičar koji je u ovih pet godina koliko je prisutan na YouTube-u, uspio doći u top deset najpopularnijih kanala! Možda je dio toga i činjenica da su skoro svi njegovi videi snimani dok on nema majicu...


8. WWE - 33 milijuna

Hrvanje je svakako zanimljiv sport, no ovaj kanal svakodnevno posta videe o hrvanju, no totalno drugačije od onoga što nam padne na pamet kad pomislimo na hrvanje!


7. Ed Sheeran - 34 milijuna

Iskreno, više bi nas čudilo da se Ed nije našao na ovoj listi! Nedavno se oženio te najavio kako će usporiti s glazbenom karijerom, no nadamo se da to ipak nije istina. Njegov YT kanal je jedan među aktivnijima!


6. Dude Perfect - 34 milijuna

Baš kao što i zvuči samo ime kanala, radi se o kanalu koji drže pet dečka. Većinu vremena provode snimajući videe u kojima pristaju na razne izazove ili pokušavaju saznati tajnu savršenog bacanja lopte, i slične stvari.


5. HolaSoyGerman - 34 milijuna

Iako je zadnji video objavio prije nešto manje od dvije godine, Čileanac Germán Alejandro Garmendia Aranis čvrsto drži svoje peto mjesto! Dok je objavljivao videe, radilo se o smiješnim tutorijalima u kojima bi objašnjavao razne stvari, od toga kako pronaći posao pa do razotkrivanja tipičnih laži roditelja.


4. Canal KondZilla - 39 milijuna

KondZilla je najpopularniji producent video spotova na YouTube-u! Dolazi iz Brazila, a do sada je producirao preko 700 video spotova! Na njegovom kanalu možeš uvijek pronaći njegove najnovije uratke.


3. Justin Bieber - 41 milijun

Svi Belieberi znaju za kanal 'kidrauhl' i priču iza imena istog kanala te se rado tu i tamo vrate na ovaj kanal, gdje je sve i počelo. Iako novi video nije objavljen preko više od godinu dana, i dalje je treći najpopularniji na svijetu!


2. T-Series - 62 milijuna

T-Series je najveća izdavačka kuća i studio u Indiji te sve što se sluša i gleda u Indiji od domaćih stvari dolazi upravo od njih. Na YT kanalu objavljuju trailere za nove filmove i serije, ali i nove pjesme!


1. PewDiePie - 66 milijuna

Felix Kjellberg ima 28 godina i dolazi iz Švedske, a jedan je od prvih YouTubera ikada! Na njegovom kanalu možeš pronaći videe njega kako igra igrice, komentira memeove, ali i stanje u svijetu općenito, kao i njegov život. Često se nađe na udari kritičara zbog rasističkih ponašanja na kanalu, ali nije se potrudio to promijeniti...


Jesi li očekivao/la ova imena na listi najpopularnijih YT kanala?

Foto: YouTube/Screenshot

A.Š.

Pročitaj još:

Ovo bi mogao biti kraj YouTubea?! Instagram bi ga uskoro mogao zamijeniti, evo zašto

One su modne kraljice Interneta – cure s YouTubea koje mogu biti i tvoja inspiracija za OOTD

VIDEO YouTuberi na modnom zadatku – kako su se Marko i Barbara snašli u tuđem ormaru?

youtube Popularnost Kanal youtuberi