nike tenisice

Nike Air Force modeli su zadnjih godina na vrhu popularnosti, svi kupuju Nike tenisice kao ludi, a sigurno i ti imaš neke doma, ili za sada još samo bacaš oko na njih. Znaš li da Nike prima stare tenisice i daje besplatno nove?

S obzirom da njihove tenisice, pogotovo Air Force, nisu baš najjeftinije, ovo je nešto što bi svi trebali znati. Umjesto da kupiš nove tenisice kada ti se stare unište, postoji slučaj u kojem ih možeš zamijeniti za nove! Ovo je Nike tajna za koju mnogi ne znaju, a sigurno bi im dobro došla. Nike tenisice zapravo imaju jamstvo od 2 godine – ali dvije godine od dana kada su proizvedene. To znači, ako je prošlo manje od dvije godine, a uništile su se, imaju neku grešku – koja nije nastala jer si ih ti uništila, nego zbog tvorničke greške, možeš ih vratiti i dobiti besplatno nove. A kako provjeriti datum proizvodnje? On se nalazi na onom papiriću s informacijama na jeziku tenisica.

@joshrinconn

What Nike doesn’t want you to know ##money ##viral ##fyp ##lifehack

Spongebob - Dante9k

Osim toga, možeš ih vratiti i u roku 60 dana od kupnje i dobiti svoj novac natrag, ako u tom periodu primijetiš da imaju neku tvorničku grešku. Ono što je bitno, je da ih vratiš u Nike dućan u kojem su i kupljene.

Ako si ih pak kupila na Nike službenoj stranici, trebaš se samo javiti korisničkoj podršci i oni će ti dati ostale informacije. Ali imaš pravo za povrat novaca ili zamjenu tenisica u ovim slučajevima.

Čak i ako ih ne žele primiti natrag u dućan, možeš se javiti direktno Nikeu.

Pogledajte još:

Emina je pravi hit u regiji i svi žele da im crta po tenisicama! Kada vidiš njene kreacije, bit će ti jasno i zašto

Nike fejlao novom serijom tenisica - zbog jedne greške su se gadno izblamirali

Znaš ono kada ti se na novim tenisicama pojave nabori od hodanja? Možeš ih izravnati! Jako lako!

nike tenisice povrat nike tenisica nike tajna