Nike

Neki komadi odjeće ili obuće budu tako čudni da ih je moguće riječima opisati. Upravo su takve nove Nike tenisice. Objavili su kako će izgledati suradnja koju imaju s eBayom i tenisice su nešto totalno novo i ludo.

O okusima se ne raspravlja, nekome će ove Nike tenisice biti ludilo, a nekome noćna mora. Ali da su drugačije i posebne, to jesu. Još 2003. godine Nike je imao suradnju s eBayom, a to je ispalo kao jako dobra ideja jer su se tenisice rasprodale samo tako i postavile rekord. Napravili su samo tri para, a cijena jednih se na aukciji kretala i do 30.000 dolara! S obzirom da je tada prošlo tako dobro, odlučili su sada još jednom surađivati s njima!

Dua Lipa i Uggsice Novi model Uggsica koji se izdvaja zbog neobičnog detalja – Dua Lipa ih je već isfurala

Službeni naziv ovog novog modela je eBay x Nike SB Dunk 'Sandy Bodecker'. U bojama su koje su zaštitni znak eBaya – zelena, crvena, žuta i plava, a ono što je posebno zanimljivo je dodatak prozirnog dijela.

 

 

Izgledaju rastrgano kao i popularni modeli traperica s puno proreza. Samo što naravno, tenisice nisu stvarno rastrgane, već je na prozirnim dijelovima samo takav materijal. Izgledaju zanimljivo, to je sigurno. Mogu se nositi i na bosu nogu i na čarape, a ljudi se slažu da izgleda bolje kada se nose na čarape. Na bosu nogu bi se vjerojatno nakon kratkog nošenja ti dijelovi zamaglili. Za sada se još ne mogu kupiti, a u prodaju dolaze 1.studenog. Za velike ljubitelje Nike tenisica ovo je primjerak koji će definitivno privlačiti poglede i koji bi bilo lijepo imati u kolekciji.

Deichmann čizmice Deichmann pogodio točno ono što cure sada žele: Nova kolekcija čizmica oduševila sve na TikToku

nike tenisice novi model ebay suradnja neobične čudne nove tenisice

Još vijesti