Slika nije pronađena

Uz ove dvije kolekcije moći ćeš pretvoriti svoju sobu u magično mjesto inspirirano tvojim najdražim čarobnjakom. Sasvim je moguće da će ti na njoj pozavidjeti svi frendovi...

Svijet Harryja Pottera odlično se prodaje već više od 20 godina – niknuli su tematski zabavni parkovi, organiziraju se putovanja na mjesta gdje je serijal sniman, rade igračke inspirirane čarobnjakom... To ludilo su iskoristila i dva brenda koji su izbacili kolekcije za uređenje doma.

Riječ je o Primarku i o Pottery Barnu.

Primark, već dobro poznati lanac dućana koji nudi cool stvari po pristupačnim cijenama, ove je godine stavio u ponudu veliki raspon proizvoda – od pidžama, trenirki, torbi i ruksaka, gaćica, ali i dekica, jastučića, posteljina pa i bilježnica...

Cijelu ponudu možete pronaći na njihovom službenom webshopu, pod imenom kolekcije, 'Primark x Harry Potter'. Najbliži Primarkov dućan je onaj u Grazu, u sklopu shopping cityja Seiersberg, iako se još prošle godine naveliko pisalo o otvaranju njihovog dućana i u Ljubljani, u Cityparku.

Ako vam njihova ponuda stvari inspiriranih Harryjem Potterom nije dovoljna, možete ih potražiti na još jednoj lokaciji – u Pottery Barnu. Njihov asortiman je prilagođen svim dobnim skupinama pa ćete tamo moći pronaći i vreće za sjedenje, čaše i zdjelice s motivima iz Harryja Pottera, zlatne zvrčke...Trebamo li dodati još nešto, osim da smo se zaljubili u ove kolekcije?

Foto: Pottery Barn/Primark

M.Z.

Provjeri još...

I ti možeš spavati u sobi Harryja Pottera (ili barem tako kažu) – i to za paprenu cijenu

Super vijesti za sve fanove Harryja Pottera – izlaze tri nove knjige o našem omiljenom čarobnjaku

Uz štapić Harryja Pottera do programskog čarobiranja – i vi ćete uskoro moći učiti na cool način!

Primark pottery barn kolekcije harry potter Hogwarts soba

Još vijesti