Slika nije pronađena

Obožavaš male i velike, crne ili u boji – tetovaže su tvoja strast. No, možda se bojiš igle, ne možeš se odlučiti koju bi stavila ili ti jednostavno mama i tata ne dozvoljavaju tetoviranje. Nemoj gubiti nadu, postoji nekoliko načina kako da ipak ukrasiš svoje tijelo.

Ako ozbiljno razmišljaš o tetoviranju možda je bolja opcija prvo malo isprobavati s privremenim tetovažama kako bi se mogla uvjeriti da je to stvarno to što želiš.

1. Tetoviranje kanom – tube s kanom možeš kupiti za tridesetak kuna u dućanima kao što je Ornament. Kanu možeš kupiti u nekoliko nijansi (crna, smeđa, crvena, narančasta), a ovo je cool opcija za crtanje po rukama.

2. Tuš za oči i lak za kosu – vrlo jednostavno. Nacrtaj željenu sliku na dijelu tijela po odabiru, kad si gotova pošpricaj sliku lakom i tvoja će tetovaža trajati otprilike 24 sata.


3. Tuš za oči i puder - poanta je samo da nekoliko puta ponavljaš jedno te isto. Nacrtaj tušem za oči, namaži puderom i tako nekoliko puta.


4. Papir za tetovaže - Možeš sama nacrtati svoj tattoo dizajn ili ga pronaći na internetu i isprintati kod kuće. Isprintaj svoj zrcalno obrnuti dizajn na tattoo papir. Ostavi tintu da se osuši, barem četiri sata ili ubrzaj proces sušenja koristeći fen za sušenje kose. Dodaj samoljepljivi sjajni papir preko tattoo papira. Prvo ga savršeno namjesti u jednom kutu, a zatim preko ostatka tattoo papira. Neka ti ravnalo pomogne da ga savršeno prilijepiš uz površinu i izbjegneš stvaranje mjehurića zraka.


Foto: Instagram/Buzzfeed

I.I./Buzzfeed

Pročitajte još:

Svaki dan druga tetovaža: najlonke s kojima izgleda kao da imaš crtež na koži

Aplikacija otkriva kako bi tetovaža izgledala na tvojoj koži

Sada mogu i na kožu: najdraži emojiji kao privremene tetovaže

tetovaža puder tuš za oči Lak za kosu diy

Još vijesti