Slika nije pronađena

Pubertet je vrijeme kada nam počnu rasti grudi, a kada nakon tisuću neugodnih rasprava s mamom o tome treba li ga nositi sada ili ne, dobijemo grudnjak, našem veselju nema kraja.

S uzbuđenjem isprobavamo svoj prvi grudnjak i totalno smo sretne što ga konačno smijemo nositi. Cure koje ga nose nam djeluju totalno `bad ass` pa se nadamo da ćemo i mi ostavljati sličan dojam. Push-up, sportski, čipkasti – sve su to grudnjaci koje ćemo nositi kroz život, a ovo se dogodi kada ga nosimo prvi put:


Totalno smo uzbuđene jer nam ga je mama konačno kupila (da je čekala još koji mjesec postale bi totalno ljubomorne na svoje prijateljice)Odmah pokidamo sve etikete s njega kada ga izvadimo iz vrećice
Iako znamo da je ružan mi ćemo ga voljeti kao da je najljepši na svijetu
Nosimo ga cijeli dan i osjećamo se kao da smo u luđačkoj košuljiTreba nam neko vrijeme da se naviknemo na njega, a onda shvatimo da je on baš kao mala majica ispod ove majice koju imamo na sebiSpavamo u njemu jer smo jako uzbuđene što su konačno počele rastiNagovaramo mamu da na kupi grudnjake u svim bojama (naravno, to se nikada ne dogodi)


Iako nosimo grudnjak totalno se zbunimo kada cure počnu pričati o tome koja ima veću veličinu košarice (što je 2B, ha?)

grudi prvi grudnjak Grudnjak

Još vijesti