Slika nije pronađena

Obično kada slavne osobe nešto naprave i o tome se priča, i drugi krenu to raditi. Jer ako su to napravili oni, čini se kao kul stvar. Iako nekada i nije. Posljednjih se dana priča o zarukama Megan Fox i Machine Gun Kellyja – i jednoj čudnoj aktivnosti kako su to 'proslavili'.

Trenutno najčudniji hollywoodski par. Ili najčudniji par općenito. MGK i Megan kao da su sa skroz drugog planeta. Ne bismo ih nikada niti spojili, ali čini se da njih dvoje uživaju jer su se nedavno i zaručili. Ofc, nisu im niti zaruke bile tradicionalne, kao ni prsten. Ali ono što je najviše začudilo ljude je da su to 'začinili' tako da su pili krv jedno od drugoga. Megan je u svojoj objavi na Instagramu napisala 'Rekla sam da (…) i onda smo pili krv jedno od drugoga'.

Da je netko drugi to napisao, rekli bismo da se šali, ali mislimo da se ona stvarno ne šali. I zato, prije nego nekim drugim parovima ovo padne na pamet kopirati, provjerili smo je li ovo uopće pametno raditi i može li ti što biti ako se kreneš igrati vampira. Glamour je pitao stručnjake koji su jasno i glasno rekli: 'Apsolutno nije sigurno piti tuđu krv'. Svi su se složili da ovo nije nešto što bi trebao biti način na koji ćeš se 'povezati' s nekime. Postoji nekoliko razloga zašto to nije dobro i što ti se može dogoditi.

Broj jedan je da ne znaš ima li druga osoba kakvu infekciju u krvi ili bakteriju, a ako ima i popiješ njenu krv, stavljaš sebe pred rizik da to prijeđe i na tebe. Uz to, ako osoba čiju krv piješ ima puno željeza u krvi, a isto imaš i ti, to također može stvoriti zdravstvene probleme, poput problema sa srcem, pojavu dijabetesa ili probleme s jetrom. Uz to, može iziritirati tvoj želudac i uzrokovati povraćanje. U svakom slučaju, ovo se nikako ne preporučuje. Ako želite ti i tvoja ljubav neku veliku gestu kako jedno drugome pokazati da ste zauvijek, ovo nije način i nije romantično.

Pogledajte još:

Tipovi grudnjaka koje svaka cura treba imati u svom ormaru – ovih 6 će ti sigurno zatrebati

Pokloni koji su uvredljivi: Ove 3 stvari ne bi trebali nikome poklanjati za rođendan

Stavi ovo na svoju 'to-do' listu: 10 stvari koje bi trebala napraviti jednom u baš svakoj godini

Machine Gun Kelly i Megan Fox piti krv sigurno ili ne

Još vijesti