Slika nije pronađena
I dok su jedni dečki u potpunosti iskreni, drugima to baš i nije jača strana. Često izjave nešto što uopće ne misle, pa čak i nesvjesno. Ovo su stvari koje dečki najčešće govore, a zapravo to ne misle.

Pa krenimo...

1. 'Nisam za vezu.'
Ovo ne znači da nije za vezu, ovo samo znači da nije za vezu s TOBOM. Ovdje nažalost ne možeš napraviti ništa, osim odustati od njega i krenuti dalje.

via GIPHY2. 'Ona mi je samo frendica.'
To najčešće govore svojim frendovima kad im je previše neugodno priznati da imaju curu. Da, dečki su malo drugačiji od nas cura i sa svojim frendovima ne dijele baš SVE. Zašto? Nemamo pojma!

via GIPHY3. 'Nisam vidio tvoju poruku.'
Naravno da ju je vidio, samo nije mogao odgovoriti. Razlog zna samo on, ali je mnogo lakše reći da poruku nije pročitao nego objašnjavati zašto nije odmah odgovorio. Logično. Mi cure sklone smo histeriziranju zbog čega dečki izbjegavaju bilo kakve situacije koje bi do toga dovele. Pametno.

via GIPHY4. 'Nije problem u tebi, u meni je.'
Ah, koliko smo već puta čule ovu glupu izjavu. Naravno da je problem u tebi, UVIJEK je problem u tebi! Ustvari - problem je jedino u njemu.

via GIPHY5. 'Nije tako kako ti se čini.'
Neeeee, to mu nije cura s kojom švrlja, to mu je sestrična.

via GIPHY6. 'Nemam sad vremena.'
Ovo najvjerojatnije znači da nema vremena za TEBE. I ne, ne mora to odmah značiti da tvoj dečko ima drugu curu s kojom će svoje slobodno vrijeme provesti na bolji način, nego vjerojatno ima neke neodgodive obaveze zbog kojih mora otkazati dejt s tobom.

via GIPHY7. 'Nisi se udebljala.'
Ako se tebi čini da si nabacila koji kilogram više, ako to vidiš i ti, i ogledalo, i vaga, onda si se vjerojatno ipak malo udebljala. Dečko ovdje laže samo za svoje dobro - da izbjegne svađu.

via GIPHY8. 'Kome ćeš vjerovati: meni ili njima?'
E, sad. Može biti da je stvarno iskren i da je to 'nešto' što si čula o njemu zapravo velika laž. Na tebi je da odlučiš hoćeš li mu vjerovati ili ne. Mi bismo ti savjetovali da dobro razmisliš prije nego što napraviš dramu.

via GIPHYZato prije nego što se naljutiš na dečka, budi svjesna da dečki najčešće ne lažu jer oni sami to žele, nego samo zato da bi izbjegli svađu s nama curama. :P

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

OMG! Ovo su laži koje dečki najčešće govore na prvom spoju

What?! Ovo je 10 najvećih zabluda koje svaka cura ima o dečkima

Je li ovo istina?! 10 stvari koje baš sve cure mrze na dečkima

ljubav Dečki savjeti za cure