Slika nije pronađena
Znamo da nema ljepšega nego kad prohodaš s osobom koja ti se sviđa. Kako vrijeme prolazi, vi ste sve prisniji, sretniji i sve vam je ljepše. Međutim, s ovim stvarima možeš pošteno upropastiti svoju vezu.

O svom dečku možeš misliti mnoge stvari - da je dobar, pažljiv i/ili nježan... Ali stvari koje ćemo ti sada nabrojati definitivno su nešto na što bi trebala zaboraviti, i to odmah! Barem ako želiš zadržati svog dečka.

via GIPHYNe vjeruješ mu?
Bez povjerenja nema dobre veze i sumnjamo da ćete još dugo ostati zajedno ako mu ne vjeruješ. Ipak, u slučaju da ti tvoj dečko stvarno nikad nije dao povoda misliti da ti laže ili možda radi nešto iza leđa, nema potrebe da mu ne vjeruješ. Možda tako pokazuješ samo svoju nesigurnost, ali tvoj dečko onda stvarno nema nikakve veze s tim.

via GIPHY


Želiš se promijeniti zbog njega?

Nikad se nemoj mijenjati ni zbog koga, a pogotovo ne zbog dečka koji ti se sviđa. Naravno da moraš biti dobra prema njemu i potruditi se da vam u vezi bude što bolje, ali nemoj ni slučajno mijenjati svoj izgled, ponašanje ili osobnost jer je to ono što tvoj dečko traži od tebe. Znamo da zvuči kao klišej, ali onaj pravi voljet će te baš takvu kakva jesi, sa svim tvojim vrlinama, ali i manama.

via GIPHYU svemu se slažeš s njim?

Naravno da se ne moraš u svemu slagati sa svojim dečkom. I ti i on ste različite osobe, i samim time imate različita razmišljanja o mnogim stvarima. Tko kaže da se baš u svemu moraš složiti s njim - jer ne moraš! Uvijek budi svoja i drži se onoga u što vjeruješ.

via GIPHY


Misliš da je tvoj dečko savršen i nikad ne griješi?

Ah, u nekom savršenom svijetu svi bismo mi bili savršeni. Nažalost, svijet tako ne funkcionira pa nisi ni ti, ni mi, ali ni tvoj dečko bez ikakvih mana. Baš nitko nije savršen, pa tako nije ni osoba s kojom si u vezi. Osim toga, ne možeš ni očekivati od njega da baš nikad ne pogriješi. To uopće nije realno.

via GIPHY


Misliš da te više ne voli?
Nekad mi cure malo pretjerujemo i umislimo neke stvari koje nisu istinite. Jedna od takvih je često i to da nas naš dečko više ne voli. Nije te nazvao, odgovorio iste sekunde ili je možda odlučio za vikend izaći sa svojim frendovima? Ne, to ne znači da te više ne voli i namjerava ostaviti! Vjeruj nam - ljubomornim ispadima nećeš postići baš ništa.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

WTF Stvari koje cure stalno rade, a dečki ih nikad neće razumijeti

STOP Pripazi, dečki ovog oblika lica su skloniji varanju!

Šokantno otkriće – znanstvenici utvrdili da su cure 11 puta sklonije depresiji od dečkiju!

savjeti za cure ljubav Dečki