Slika nije pronađena
Jesi li znala da postoje razlozi zašto stalno privlačiš krive dečke? Znanstvenici su dokazali zašto stalno 'padaš' na pogrešne dečke - i kako to možeš promijeniti.

1. Nisi sigurna u sebe
Ako sama sebi nisi dovoljno dobra, onda ćeš birati i dečke koji nisu dovoljno dobri za tebe. Logično. Iako to možda nećeš odmah skužiti, s vremenom vaša veza više neće funkcionirati jer, gle čuda, taj dečko te ne zaslužuje!

via GIPHY


2. U vezu ulaziš iz pogrešnih razloga
Ako u vezu stalno ulaziš samo zato jer ti je dosadno ili ti je samo dosta biti solo, moraš znati da to nije dovoljno dobar razlog za vezu. U vezu trebaš ulaziti samo kad nešto osjećaš prema dečku s kojim si, tek tada ćeš znati je li to prava ljubav ili samo zaljubljenost koja će s vremenom nestati.

3. Misliš da ćeš se u vezi osjećati bolje
Ako se ne osjećaš dobro kad si sama, sigurno se nećeš osjećati bolje ako uđeš u vezu. Baš suprotno, ako se slučajno nađeš u lošoj vezi, samo ćeš se osjećati još gore, a to sigurno ne želiš.

via GIPHY


4. Stalno biraš dečke na isti 'kalup'
Ako nikad ne napraviš neku promjenu, kako očekuješ da stvari krenu na bolje? Između ostaloga, mislimo i na tvoj izbor dečkiju. Ako stalno biraš iste dečke, normalno je da nijedna tvoja veza neće biti uspješna.

5. Stvaraš fantaziju o osobi koju ne poznaješ
Ti već prije prvog dejta stvaraš određenu fantaziju u svojoj glavi kako taj dečko izgleda, kako se ponaša i u čemu uživa. Kad razmišljaš na takav način, dečku koji bi ti se u normalnim okolonostima možda čak i svidio, sad mora zadovoljiti tvoja nerealna očekivanja. Kad s vremenom skužiš da ono što si ti zamislila nije isto kao ono što ti se nudi, javlja se razočarenje.

via GIPHY


6. Kod dečka ti je važan samo izgled
Ako je tebi najvažnije da dečko dobro izgleda, a njegova osobnost te skoro ni ne zanima - stvar je jasna. Naravno da tako nikad nećeš pronaći normalnog i okej dečka. Moraš znati da izgled nije najvažniji, pogotovo ne ako se nadaš dugoj i uspješnoj vezi.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Izbjegavajte ovo! Devet oblika ponašanja koja odbijaju i cure i dečke

Samo za dečke – muške beauty navike koje lajkaju baš sve cure

Samo za dečke – s ovim stvarima si smanjujete šanse kod svake cure

Dečki savjeti za cure ljubav

Još vijesti