Slika nije pronađena

Volimo tajice jer su udobne, relativno povoljne, a dolaze u bezbroj uzoraka i motiva. Mogu se kombinirati sa svim odjevnim komadima, kako za dnevni, tako i za večernji look.

U njima možeš na trening, u školu ili na dejt. Ipak, postoje i neki problemi vezani uz nošenje ovog popularnog komada odjeće. Izgledom su možda jednostavne, a na osjećaj udobne - ali tajice kriju i neke zamke...

* Kad gledaš futurističke tajice neonskih boja s motivom gradova na njima i razmišljaš možeš li to isfurati. Izgledam li trendy ili kao da mi je guza veličine New Yorka?

* Kad odjednom tvoje tajice postanu prozirne iako se možeš zakleti da nisu bile prije! Očigledno ih moraš isprobati pod različitim osvjetljenjem, nekoliko puta, da se uvjeriš da ne nosiš nevidljive hlače.

style=width:

* Kopaš kroz svoju ladicu ili dio ormara u potrazi za dobrim parom tajica. Koje nekako uvijek izgledaju baš kao i onih 50 drugih parova tajica...

* Ponekad primijetiš da oko stražnjice imaš mrlje od znoja koje se vide. Pamučne tajice – izdale ste me!

* Neke tajice suludo su skupe, a nemaš pojma zašto. Mogu li ove od 300 kuna biti bolje od onih za 70? Na kraju dana, nisu li tajice samo malo deblje najlonke?

* Prilike za camel toe (devin papak) uvijek su tu. Ako se materijal može uvući – uvući će se!

* Ako nisu visokog struka, velike su šanse da će ti se preko ruba tajica preliti mali šlaufić ili ljubavne ručkice. Nije bitno koji si konfekcijski broj. Samo ako obučeš tajice koje se penju do tvog topića ili grudnjaka, ručkice se neće vidjeti. To je neko nepisano pravilo.

* Kad celulit nekako probije kroz tajice i postane vidljiv. Vi se šalite, tajice?! Da sam htjela ovakav efekt, obukla bih najlonke, a ne tajice. To je nekako i poanta tajica: obući nešto usko što će ipak sakriti neke nesavršenosti, zar ne?

* Kad crne tajice postanu sive. Ne znaš u čemu je problem: lošoj kvaliteti materijala, veš mašini ili deteržentu. Jedno je sigurno: trebaš nove crne tajice.

* Slaba točka tajica su unutarnje strane bedara koje se lako poderu. Kad se na tom mjestu pojave rupe – vrijeme je za oproštaj s tim parom i kupovinu novih iako su ti ove bile toliko omiljene da su se pretvorile u rupe.

* Kad se rastegnu (pogotovo na koljenima) i onda odjednom počnu izgledati kao pidžama, a ne tajice . Od omiljenih tajica koje si mogla nositi posvuda, sad imaš neke čudne hlače koje liče na dimije, pidžamu i tajice – sve u jednome!

L.B./izvor: Seventeen via Cosmopolitan

foto: arhiva

Pročitajte još...

...Idealne za proljeće: otkačene tajice koje morate imati...

...Vjerujete li u njih: tajice koje uništavaju celulit...

...Najružnije tajice na internetu...

tajice problemi s tajicama nošenje tajica

Još vijesti