Zimski outfit

Zima je prekrasno godišnje doba, ali nas istovremeno ta hladnoća ograničava u nekim stvarima, a jedna od tih stvari je nošenje suknja i haljina. Nema gore situacije nego kada se želiš srediti i staviti neku suknju ili haljinu, a vani je prehladno i već znaš unaprijed da ćeš se smrznuti. No, postoji jedan trik uz pomoću kojeg ti neće biti hladno, a svejedno ćeš moći nositi kratke stvari zimi.

Sve cure su se barem jednom našle u dilemi kada nisu znale bi li riskirale i smrzavale se jer žele obući haljinu zimi ili bi svejedno obukle traperice i ostale ugrijane s obzirom na zimske, niske temperature. Ta situacija nekada zna biti iritantna, pogotovo kada u glavi zamislimo neki outfit, ali ga jednostavno ne možemo realizirati zbog hladnoće u zimskim mjesecima. No, za svaku situaciju postoji rješenje, pa tako i za ovu, a sigurni smo da će sve cure odahnuti. Kako se ne bi smrznule tijekom zime, sve što trebaš nabaviti su debele najlonke koje su iznutra podstavljene, ali one bež, u boji kože, koje ćeš obući ispod tamnih najlonka. 

Sve što trebaš napraviti je da prvo obučeš te debele najlonke u boji kože, preko njih obične najlonke i zatim staviš na sebe suknju ili haljinu i problem je riješen! Nitko neće primijetiti da imaš nešto ispod gornjih najlonki jer su ove u boji kože, a gornje su ti tamnije, tako da oko toga ne moraš brinuti, a ujedno se i nećeš smrzavati već će ti biti ugodno i toplo. Ovaj jednostavan, a vrlo koristan trik je podijelila jedna cura na svojem TikTok profilu i na taj način oduševila cure u komentarima jer više neće morati trpjeti hladnoću zbog outfita.


Pogledajte još:

Ne znaš pravilno nanijeti eyeliner? Postoji trik kojim ćeš to napraviti za svega nekoliko sekundi

Reverse Cat Eye je novi make up trend – svi ga isprobavaju i oduševljeni su njime

Kako da ti korektor traje duže? Essence je podijelio trik kako ga iskoristiti do zadnje kapljice

tajice zima hladnoća suknje trik

Još vijesti