Slika nije pronađena

Dosta vam je gledanja dosadnih selfija svojih 'frendova' na Instagramu? Njihovog ručka, psa i nove odjeće? Znamo kako vam je!

Kako biste razbili 'Instagram monotoniju' predstavljamo vam zanimljive i iznimne tinejdžerice koje imaju hrpu followera i čije profile se isplati pratiti. Evo zašto:

Gigi Crouch - scolerina9247

Kada je imala samo 13 godina, Gigi je dijagnosticirana skolioza kralježnice zbog čega je morala nositi steznike, no to nije uništilo njen duh. Usprkos svojem problemu, postala je uspješna balerina!
Jules Spector – jules.spector

Za Jules su dovoljne dvije riječi kako bismo ju opisali: girl power! Ova djevojka iz New Yorka često objavljuje motivirajuće i ohrabrujuće poruke za djevojke diljem svijeta.
Kristina Webb – colour_me_creative

Kreativna djevojka s Novog Zelanda ima preko milijun followera zahvaljujući nevjerojatnoj kreativnosti i prekrasnim crtežima. Njezine slike ostavit će vas bez daha.

Rachel Ryle – rachelryle

Pitate se zašto Rachel ima skoro pola milijuna followera? Zanimljive animacije u trajanju od 15 sekundi koje crta izmamit će vam osmijeh na lice.

Sarah Ellen – sarah3llen

Ovu djevojku možda znate zbog njenih rasplesanih obrva, ali svakako biste ju trebali pratiti na društvenim mrežama. Ide na mnoga zabavna i cool mjesta na kojima bismo joj se rado pridružili!
Tina Gan – nourishandevolve

Znamo da mnogi fotkaju hranu koju jedu, ali ova djevojka je nešto posebno. Sva hrana koju fotka je veganska i bez šećera – dakle zdrava. Jedini problem je što ćete, gledajući njene fotke, često biti gladni.


Foto: Instagram
I.N.

Pročitajte još:

14-godišnjakinja iz Urugvaja: upoznajte Instagram blizanku Care Delevingne

Kopira celebrity dame na Instagramu - i radi to jako dobro!

Instagram profili koje trebate pratiti ako želite cool frizure

instagram tinjedžerice

Još vijesti