Slika nije pronađena
Svi znamo da je Kim Kardashian kraljica društvenih mreža i reality emisija – ustvari po tome je jedino i poznata. Ali kada bismo trebali savjet o tim temama – pitali bismo nju.

Svoj recept za uspjeh Kim je otkrila na summitu u organizaciji časopisa Forbes, na predavanju pod nazivom 'Evolving the Empire: Kim Kardashian West on Reigning Supreme' pred više od tristo ljudi. Pričala je o svojem novom poslovnom potezu – nadolazećoj liniji kozmetičkih proizvoda i o svojoj strategiji upravljanja društvenim mrežama, budući da je jedna od najpopularnijih osoba u virtualnom svijetu.

Rekla je da su društvene mreže najvažniji alat uz pomoć kojeg gradimo brand – ali traže autentični pristup i osluškivanje publike. Ona tvrdi da svaka platforma ima drukčiju ulogu i značaj, pa ih stoga treba različito koristiti – evo njezinih preporuka. Twitter je odličan za uspostavljanje razgovora i proučavanje reakcija pratitelja na objave, kako bismo lakše ustanovili što se sviđa javnosti.

Snapchat je najbolje koristiti za prikazivanje svojeg svakodnevnog života, dok s Instagramom treba biti oprezan pri baratanju. Instagram profil iziskuje trud jer je najkompliciranije objavljivati upravo tamo i zna biti stresno jer sve mora biti savršeno.Ipak, Kim kaže da je sasvim normalno da nam ponekad treba odmor od društvenih mreža jer za dobro upravljanje trebamo imati inspiracije. 'Upravo kada uzmemo vrijeme za sebe, događa se magija', opravdano kaže Kim.

Foto: Instagram/Pixabay

M.Z.


Pročitajte još:

Društvene mreže vs. realnost - najčešće poze u kojima svi ispadaju 'dobro'

'Uslikaj jaje na oko jer to nitko drugi nikada nije radio' – što nas nervira na društvenim mrežama

Objave na društvenim mrežama tijekom praznika: Očekivanja vs. Realnost

forbes upravljanje Virtualni Svijet instagram društvene mreže twitter snapchat kim kardashian

Još vijesti