Slika nije pronađena

Planer je postala stvarčica koju mora imati svaka djevojka, bez obzira radi li se o školi, faksu ili poslu. Osim što služi organizaciji i planiranju obaveza, uvelike nam pomaže kod planiranja nadolazećih događaja jer sve potrebne informacije imamo na jednom mjestu, a to je u planeru.

Nema zapisivanja bitnih stvari i informacija na 100 različitih papirića koji u većini slučajeva slučajno završe u smeću. Planer služi da sve što nam je potrebno se nalazi na jednom mjestu, a i da si olakšamo život organiziranjem nadolazećih obaveza unaprijed. 2021. godina lagano kuca na vrata, a s njom i nove stvari koje moramo pripremiti za nadolazeću godinu! Jedna od tih stvari je definitivno i novi planer koji, osim što nagovješćuje sljedeću godinu, odlično posluži pri organizaciji i pripremi planova. Istina je da u današnje vrijeme su planovi nemogući, pogotovo ako su dugoročni. No, to je znači da planer ne može poslužiti za planiranje tek sljedećeg dana ili nadolazećeg tjedna jer u njemu možete preglednije ispisati svoje obaveze koje imate. Najviše služi osobama koje idu u školu, na faks ili pak rade na mjestima gdje sve potrebne informacije i obaveze moraju imati na jednome mjestu. Izbor planera može biti težak jer biramo stvarčicu koja će nam biti pri ruci cijelih godinu dana. Osim izgleda vanjskih korica, bitna je i cijena, kvaliteta, izdržljivost, ali i organizacija i izgled u unutrašnjosti planera. Zato donosimo popis planera koji su nama zapeli za oko i koju su se nama svidjeli, ali i jednu ideju kako možete napraviti ili urediti bilježnicu kod kuće, a da posluži kao godišnji planer.

1.

Foto: planner-boutique.com

2.

Foto: daydesigner.com

3.

Foto: papier.com

4.

Foto: papersource.com

5.DIY planer kojeg možeš napraviti i kod kuće

Za homemade planer ti stvarno ne treba puno materijala. Potrebna ti je neka prazna bilježnica, markeri i penkale u boji, ravnalo i ideja kako želiš da tvoj finalni produkt izgleda! Sada u vrijeme zimskih praznika ti je ovo odlična solucija za ubijanje dosade. Ujedno uštediš novce jer ne moraš kupiti gotov planer, a i baviš se kreativnim stvarima umjesto da bezveze scrolaš na mobitelu. Kao što je prikazano u videu, možeš raditi vlastiti dizajn unutarnjih stranica, kao što je tablica datuma za svaki mjesec. Svaka tablica, svakog mjeseca, može biti različita i npr. prilagođena godišnjem dobu ili sezonskom voću koje je specifično za taj mjesec. U svakom slučaju, bilo bi dobro da si napraviš neki plan/raspored kako ćeš rasporediti stranice da ti na kraju ne bi ponestalo papira u bilježnici. I za opširniji opis ideja, svakako pogledaj priloženi video!

Pogledajte još:

Realne novogodišnje odluke koje možeš donijeti i ti ove godine – i koje ćeš sigurno ispuniti

Postoje situacije kada je skroz okej hvaliti se na sve strane – to su ove 4 situacije

Svi trikovi koje trebaš znati ako voliš mirisne svijeće: Načini da gori što dulje, pranje posudice, jačina mirisa

planiranje planeri za 2021. godinu planeri

Još vijesti