Slika nije pronađena

Dođe dan u životu svake djevojke i žene da ju netko zatraži da pošalje neku pikantnu, sočnu i malo razotkrivajuću fotografiju. Bez obzira što mislili o tome, takve se stvari jednostavno događaju. Danas češće nego ikada.

Vi ste nam se već dovoljno puta izjasnili o svojim stavovima koji kažu da je slanje ovakvih fotografija uvijek riskantno i jednostavno nepromišljeno stoga bi ovakve situacije trebalo znati riješiti na zabavan, galantan i smiješan način. Postoje osobe koje su dosadne i gnjave ovakvim zahtjevima, a onda se još i naljute ako im ne udovoljiš. To je uvijek dobar znak da procijeniš koliko je neka osoba dobra i iskrena – ako joj je stalo do tebe, nikada se neće naljutiti ako odbiješ poslati ovakvu škakljivu fotku.

Internet je prepun 'bisera' koji nas sve nadahnjuju u ovakvim situacijama. Uvijek je dobar izbor začiniti potencijalno nezgodnu situaciju – humorom.


1. Uvijek možeš poslati fotku same riječi!

2. Možeš se pozvati i na pomoć roditelja! Oni uvijek znaju što treba napraviti! Osim toga, postoji i aplikacija naziva “Send This Instead” koja će odraditi posao umjesto tebe.

3. 'Oldie but goldie': uvijek možeš poslati neku ‘umjetničku’!



4. A ima i ovakvih genijalnih poteza!


5. Tuš je posebno pogodan!

6. Je li netko spomenuo vampire?

7. Ima i golišavih mica maca koje neće imati ništa protiv da podijeliš njihove fotke!

8. Pa ona legendarna kad vam ne radi blic, a u sobi je jako mračno…

9. Neki dijelovi tijela mogu poslužiti umjesto drugih!

10. A uvijek možeš biti i malo drska!

Kako vam se sviđaju ovi maštoviti odgovori?

L.B./izvor: Girl

foto: Gurl, Sendthisinstead

škakljive fotografije Neugodna situacija Pomoć

Još vijesti