Slika nije pronađena
Sigurno si doživljala da ti se neki dečko jako sviđa, baš kao i ti njemu, ali ne možete na dejt iz nekog razloga. Najčešća su dva: starci te ne puste van i nisi još psihički spremna (nakon prekida).

Starci nam dosta diktiraju život i to će najčešće raditi 'do kad živiš pod njihovim krovom'. Ako ne smiješ izlaziti uopće ili smiješ samo vikendom, sve posjete kod kuće moraš najaviti, nadgledaju ti profile na društvenim mrežama, određuju što ćeš jesti – ne brini, 'been there, done that'.

via GIPHY


Postulate ponašanja u tvojoj obitelji on će jednostavno morati prihvatiti. Ali, prvo ih moraš ti.

via GIPHY


U toj situaciji najbolje je da iskreno porazgovaraš s roditeljima i pokušaš postići kompromis – objasniti im koliko ti je bitno da odeš jer ti se dečko stvarno jako sviđa, a možeš im predložiti i da ga oni upoznaju. 

via GIPHY


Ako te odbiju, i dalje nije kraj svijeta. Pravi frajer će te čekati koliko god treba. Ionako je jedna od osobina koju najviše cijenimo upravo da pokaže poštovanje prema ljudima oko nas. Čak i ako se ne slaže s tvojim roditeljima, on njihove stavove i ponašanje nema pravo komentirati – to možeš samo ti. 

I koliko god ti je on bitan – starci ti moraju biti bitniji. Baš kao i ti sama sebi.

Ako si nedavno izašla iz duge veze, možda nisi odmah spremna da 'uskočiš' u drugu vezu i to je legitiman razlog. Uostalom, neke stvari su bolje kad ih čekamo.U svakom slučaju, ako će biti strpljen, bit će i spašen. Natjerati ga ionako ne možeš – pravi će prepoznati sam da si vrijedna čekanja, a sigurno jesi.Foto: Pixabay/Giphy/Unsplash

M.Z.

Pročitajte još:

Dopkate se već dugo - savjeti kako da ga pozoveš na pravi dejt

Ideš na dejt, a ne znaš gdje ići? Ovo su precool (i jeftine) ideje

Najgora situacija - što napraviti kad te starci ne puste na spoj?

veza dečko izlasci starci zabranjeno spoj dejt dejtanje

Još vijesti