Slika nije pronađena
Već neko vrijeme razmišljaš o tetovaži, ali se bojiš da nisi spremna ili te strah reakcije roditelja? Ako kod sebe prepoznaješ ove znakove, znači da si spremna za stavljanje tetovaže.

Tetovaža nije samo ukras, to je pravo umjetničko djelo koje ćeš na sebi nositi do kraja života. U slučaju da eventualno ne razmišljaš o privremenoj tetovaži. Osim odabira kvalitetnog tattoo majstora, potrebno je i biti sigurna da to stvarno želiš.

Ako dobro ne razmisliš o izboru tetovaže, kasnije će ti biti žao. Tetovažu eventualno jednog dana i možeš ukloniti, ali je to skup, naporan i jako bolan postupak pa ti ga ipak ne bismo preporučile.

via GIPHY


Umjesto toga, radije dobro razmisli i prepoznaj kada si zaista spremna za tetovažu.

1. Potpuno si sigurna da to želiš
Ideja o tetovaži na pamet ti nije pala jučer, nego već duuuugo razmišljaš o tome. To znači da tetovažu zaista želiš, a da ti stavljanje tetovaže nije slučajno palo na pamet. To je dobar znak i znači da je namjera stavljanja tetovaže kod tebe iskrena i dobro promišljena.

2. Sigurna si u to što želiš tetovirati
Nisi jedna od onih koji ni na dan stavljanja tetovaže još uvijek ne znaju što bi i gdje tetovirali. Ti već odavno u glavi imaš točan pregled kako bi tvoja tetovaža morala izgledati.

via GIPHY


3. Dobro si istražila sve tattoo majstore u gradu
Prije stavljanja tetovaže, dobro si proučila koji sve tattoo majstori postoje u tvojoj blizini, kako rade i kakva su iskustva onih koje su već tetovirali. Super! To znači da razmišljaš unaprijed i želiš biti sigurna da ćeš dobiti uslugu kakvu zaslužuješ, ali i tetovažu kakvu uostalom i želiš.

4. Već neko vrijeme štediš za tetovažu
Ti si svjesna toga da dobra usluga nažalost ne dolazi bez plaćanja pa ćeš tako uvijek radije platiti malo više, ali da si sigurna da će tvoja tetovaža ispasti super. Redovito si štedjela kako bi si napokon mogla prištiti tetovažu. Bravo, curo!

5. Ne bojiš se kako će ispasti
Strah bi mogao značiti da si ipak malo nesigurna u svoju odluku. Ako do toga slučajno dođe, radije odustani i razmisli još malo nego da napraviš grešku koju više nikad nećeš moći ispraviti. U ekstrenim slučajevima tetovaže se mogu uspješno ukloniti, ali uvijek će ostati ožiljak koji će te podsjećati na lošu nepromišljenu odluku.

via GIPHY


6. Rekla si roditeljima
Znamo da starci ponekad znaju biti jako strogi, pogotovo kad su u pitanju stvari poput tetovaža ili piercinga. Međutim, savjetujemo ti da im takve stvari ipak ne bi smjela prešutjeti ili skrivati od njih. Tetovaža nije mala stvar, uvijek može doći do nekih komplikacija, a u tim slučajevima ti je pomoć roditelja itekako potrebna.

Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Ti bi tetovažu ili piercing, ali starci ne odobaravaju tu ideju? Evo kako ih možeš uvjeriti da ti to omoguće

Planiraš se tetovirati – evo koja mjesta na tijelu najviše bole

Sestra ti je najbolja frendica? Onda su ovo idealne tetovaže za vas

tetovaža tetoviranje savjeti

Još vijesti