Slika nije pronađena

Lak za kosu spas je u mnogo situacija; kada frizura treba 'preživjeti' cijelu noć, kada svaka dlaka vodi svoju politiku i odbija poslušnost te kada naelektrizirane vlasi lete posvuda.

No ako ste mislili da je lak spas samo za kosu, prevarili ste se. Kada shvatite u koliko ga situacija možete koristiti, vjerojatno ćete ga nazvati 'čudesnim' lakom za kosu. Pa krenimo:

#Neobuzdane obrve

Ako imate problema s ukroćivanjem obrva, lak za kosu dobro je rješenje. On će ih učiniti malo 'črvšćima i tvrđima' te onemogućiti svakoj dlačici da bježi na svoju stranu. Samo oprezno - pripazite da ne pretjerate te da lak ne završi u vašim očima.

#'Skliske' cipele

Obično kupujemo cipele po mjeri, no problem nastaje kada obučemo najlonke. Nije neobično da nam stopalo 'klizi' van, pogotovo kada se stopala oznoje. Ako želite spriječiti ovaj problem, našpricajte stopala i unutrašnjost cipela lakom za kosu.


#Mrlje na odjeći

Na ovratniku su ostali tragovi pudera ili ruža? Bez brige! Mrlje pošpricaj lakom za kosu, obriši ih i zatim uprljani komad robe operi u mašini.

#Uske suknje i haljine

Ovisno o građi tijela i materijalu od kojeg je suknja, neke djevojke susreću se s problemom 'suknje koja bježi'. Ako želite spriječiti suknjicu da klizi prema gore, nakon što obučete tajice ili najlonke našpricajte guzu lakom za kosu koji će 'prilijepiti' suknju za vaše najlonke.

#Poderane najlonke

Ako nemate prozirni lak za nokte kojim možete zaustaviti daljnje širenje rupe na najlonkama, i lak za kosu može pomoći. Pošpricajte jedan kraj čime ćete spriječiti daljnje uništavanje najlonki.


#Mucice i dlake po odjeći

Ako nemate posebnu krpu ili ljepljivi valjak, mucice ili dlake s odjeće možete ukloniti pomoću laka za kosu. Pošpricajte komad papirnatog ručnika te njime lagano prijeđite po odjeći.

#Crteži

Kako biste neku sliku ili natpis sačuvali od 'zuba vremena', pošpricajte ga lakom za kosu – on štiti od razmazivanja i propadanja.


#Suho cvijeće

Svaka djevojka voli dobiti lijepi buketić cvijeća, a uz pomoć laka za kosu taj dar može ostati lijepa uspomena. Buket objesite naopačke, a kada se osuši, pošpricajte ga lakom za kosu kako latice ne bi otpale.

Foto: Instagram
Izvor: Gurl.com
I.N.

Lak za kosu

Još vijesti