Slika nije pronađena

Na Valentinovo svi želimo provesti što ljepše i romantičnije trenutke s osobom koja nam je draga, ali pokloni su postali sastavni dio ovog dana. Super je osjećaj kada nekoga do koga ti je stalo iznenadiš sitnicom koja će mu/joj izmamiti osmijeh na lice.

 

 

Poklon ne mora značiti kupovanje skupih stvari ili mozganje što osoba treba. Kada se radi o poklonima za Valentinovo, oni su tu da pokažeš nekome da ti je stalo i ne trebaju biti neke velike geste i skupe stvari. To ste nam potvrdili i vi sami. Ako još niste kupili poklon svojoj dragoj osobi, dečki, sada budite pažljivi i hvatajte bilješke, otkrit ćemo vam tajne informacije. Zadnjih dana sve češće pristižu nam pitanja 'što da kupim curi/dečku za Valentinovo', a ovo vam može biti mali šalabahter. Pitali smo vas što bi voljeli dobiti za Valentinovo od drage osobe, ali i koliko bi novaca vi sami izdvojili za poklone, a evo što smo saznali.

 

 

 

Dobili smo hrpu različitih odgovora, ali nekoliko se njih često ponavljalo. Pokazali ste da ste skromni i da vam sitnica znači puno više od skupih poklona. Ruža je jedan od poklona koji je posebno popularan za Valentinovo, a bez obzira koliko ste dugo s nekime i koliko ste Valentinova imali zajedno, ruža je nešto s čime se ne može pogriješiti. Jedna ruža, buket ruža pa čak i sjeme ruže koji bi onda sami posadili – to je jedna od top 4 najčešće želje.

 

 


Druga stvar koja se našla na vašoj top listi želja, a koja je mrvicu skuplja, je narukvica ili ogrlica. Nakit ne mora biti toliko skup da trebaš krenuti skupljati džeparac pola godine unaprijed. Preslatke narukvice sa srčekom ili znakom za beskonačnost, kao stvorene za poklone za Valentinovo, možeš pronaći u srebrnarnicama Argentum. Imaju bogatu ponudu narukvica, ali i ogrlica i drugog nakita, koje možeš škicnuti i na njihovom Instagram profilu. Na srebrni nakit omogućavaju popust 50%, a uz slikice nakita su navedene i cijene. Ukoliko netko želi pokloniti komplet nakita, postoji i Valentinovski set!

 

 

 

 


Još jedan poklon koji je svima drag i s kojim je teško fulati je – čokolada ili bombonijera. Slatkiši u obliku srca ili sa slatkim porukama su sitnica, ali u očima osobe kojoj  ćeš tako nešto darovati, bit će najdivniji poklon. Uopće nije stvar u tome koliko je novaca potrošeno na poklon, već činjenica da ti je toliko stalo do nekoga da mu želiš pokloniti mali znak pažnje na ovaj dan.

 

 

 

 


Još jedan od poklona koji većina želi je medvjedić. Ovakav slatki znak pažnje možeš čuvati zauvijek i sjetiti se ljubavi iz osnovne ili srednje škole jednog dana kada ćeš biti stara i imati 30 godina. Mali medvjedići, veliki medvjedi, polarni medvjedi, svi medvjedići su jednako poželjni.

 

 

 

 


Uz ove četiri stvari, jedan od najslađih poklona koji ste pisali da želite dobiti je – zagrljaj. Bolje i slađe od ovoga ne može! A koje su još želje za Valentinovo, a koje ti mogu poslužiti kao inspiracija za tvoj poklon?
-Ulaznice za kino
-Personalizirani pokloni složeni/kreirani kod kuće
-Parfem
-Ruž za usne
-Nešto s otisnutom fotografijom vas dvoje
-Sitnice kojima ćeš pokazati da ti je stalo, npr. napraviti doručak
-Cijeli dan proveden zajedno
-Skyfinity poster
-Iskrenost
-Nešto napravljeno sa srcem, uspomenama, kutijica sa 100 razloga zašto te volim
-Priznanje od simpe da mu se sviđa

 

 

 

 


Za većinu ovih želja ne treba veliki budžet, a koliko ste vi sami spremni potrošiti? Samo zato što bi vas veselili skromni pokloni, ne znači da niste spremni izdvojiti malo više novaca kada kupujete za simpu ili neku drugu vam dragu osobu. Od 100 do 300 kuna je prosjek koji bi većina izdvojila, a sve više od toga je ipak previše. Svojim ste željama pokazali da budžet uopće ne mora biti velik kako bi vas netko oduševio za Valentinovo.

 

 

 

 

Jeste li vi već kupili poklone za Valentinovo?

 

 

 
P.S. Svi koji su dali odgovore u anketi za ovaj članak, mogli su sudjelovati i u nagradnoj igri! Jednu ćemo osobu nagraditi narukvicom iz Argentuma, a tko je taj sretnik, saznat ćete u ponedjeljak, 10. veljače. Dobitnika/dobitnicu ćemo odabrati slučajnim odabirom i javiti im se na e-mail. Zato provjeriti mail u ponedjeljak svi vi koji ste sudjelovali!
 
 
UPDATE: Hvala svima na odgovorima u anketi i sudjelovanju u nagradnjači. Slučajnim smo odabirom odabrali pobjednicu natječaja, a ona je Danijela Kapitanović! Čestitamo pobjednici! Javit ćemo joj se na e-mail s detaljima o preuzimanju nagrade :) Svima ostalima više sreće drugi put.
 

 

Foto: Argentum/ Freepik/ Unsplash/ Giphy

Sponzorirani članak

ljubav dečko nakit pokloni valentinovo cura Argentum

Još vijesti