Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

Razvila se hrpa rasprava na pitanja ovog tjedna, a ovo su samo neka od tih koja su uhvatila najviše pažnje i gdje su svi htjeli reći svoje mišljenje i dati savjet.

1.Nemam para za dejt
Hello, već neko vrijeme se dopkam s likom iz osnovne i jako mi se sviđa kao osoba, a rekla bih da se i ja sviđam njemu, jer mi se prvi javio i uputi lijepe riječi itd. Pred neki dan me je zvao na dejt i ja sam mu rekla da ću mu javiti tijekom tjedna mogu li ili ne. Eh sad, shvatila sam da moji roditelji nemaju para da mi daju i ne znam kako da mu to kažem, jer ne želim da misli da mi se ne sviđa ili da sam siromašna pa da me sažalijeva. Hvala svima unaprijed.

Neki od vaših odgovora:
Aham:
Šetnje su besplatne? Inače, ako je normalan ne bi mu smetalo ni da mu izravno kažeš, ali shvaćam zašto ne želiš ako se tek upoznajete. Pozovi ga u šetnju.

HelenV-lover: Možeš kao i što su ti drugi rekli za šetnju, a možeš mu i direktno reći. Najvažnija je iskrenost kod takvih stvari.

Ivicaimarica: Ovo gore + on je tebe zvao, vjerojatno bi on častio cugom ili gdje bi već išli. Ali da, zašto bi sjedili u kafiću kad možete ponijet čaj ili kavu i šetati po kvartu, sad je lijep jesenski ugođaj.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Zaljubila sam se u najboljeg prijatelja
Pozdrav svima! Ukratko, zaljubljena sam u najboljeg prijatelja i nisam 100% sigurna da on osjeća isto. Bojim mu se priznati jer ne znam kako će to utjecati na naše prijateljstvo. Ima li netko sličnu situaciju? Svi savjeti su dobrodošli. Hvala svima unaprijed.

Neki od vaših odgovora:
Depresivnamala:
Ne ulaziti u vezu jer ako prekinete izgubit ćeš i dečka i najboljeg frenda.

Marin336: Ako mu priznaš da si zaljubljena u njega, postoje 3 mogućnosti:
1.I on je zaljubljen u tebe
2.On u tebe nije i prekinut ćete prijateljstvo
3.On u tebe nije, ali i dalje ćete biti najbolji prijatelji.
Na tebi je da odlučiš. Sretno.

LadyLaura: Život je kratak, zašto zbog bilo kakvog straha šutjeti o svojim osjećajima ili propustiti priliku? Reci mu, možda je i on zaljubljen u tebe. Vrijedi riskirati.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Gole slike
Ljudi imam veliki problem. Dakle dečku s kojim sam bila u vezi sam poslala svoje gole slike i smatram da nema ništa loše u tome jer smo tad bili zajedno. Naravno, obećao je da neće nikad nikome to slati, ali proslijedio je skoro svima i svi znaju da sam to ja jer mi se vidi lice. Uopće ne mogu jest, ni spavati zbog ovoga, dođe mi da se ubijem i ne znam što da radim. Nisam znala, ni pomišljala u snu da bi mi to mogao napraviti, a sad sam obilježena za cijeli život.

Neki od vaših odgovora:
Maalik:
Ne znam koliko godina imaš, ali pretpostavljam da si maloljetna. Ja sam s dečkom u vezi 3 godine i tek nakon godinu i pol veze sam mu poslala slike, ali u donjem rublju, znači nisam gola. Ako me želi vidjeti golu, neka dođe ovdje, a slikati se ne mislim gola. Ja sam u njega naaajsigurnija. Jer sam promatrala njegovo ponašanje, njegove prijatelje, čak poticala, ali nisu ništa imali, niti htjeli. Dečko mi nije ništa rekao, samo je pokazao svojim ponašanjem kakav je i stekla sam ogromno povjerenje u njega. To je iskreno, tvoja greška. Ja sam protiv toga, osim ako si obučena i ako ti se faca ne vidi. Ali ovako, ne. Trebala si gledati kako se ponaša što se toga tiče, upoznati mu bolje frendove i slušati o čemu oni najviše pričaju, slušati njihove cure, samo slušati i gledati. Ništa ispitivati.

garynlikesattraction: Draga, normalno je griješiti, vjerovala si krivoj osobi i nisi ti kriva. Znam osobu kojoj se isto dogodilo, par mjeseci nakon svi su to zaboravili i nije im na pamet palo to spominjati. Smatram da je tvoja okolina poprilično nezrela te nemaju pametnije stvari za raditi osim da se dive tvojoj ljepoti. Što god da ti netko kaže TI NISI KRIVA, ti si žrtva. Krivac je taj ološ koji je svima dao slike... ako želiš možemo ga zajedno ogovarati i pričati kako je ružan i glup (vrlo zrelo, za razliku od njega). Ostani jaka <3

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Pexels - Vitor Lima/ Pexels - Andrea Piacquadio

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme tjedna: Kako smršavjeti do Nove, savjeti za prvi dejt i cura koja je previše agresivna

Najčitanije teme tjedna: 18. rođendan, kako dati hint curi da ti se sviđa i kako znati što cura želi

Najčitanije teme tjedna: Eksperimentiranje s kosom, veza na daljinu i koliko je bitna veličina grudi

pitanja gole fotke odgovori zaljubljena u prijatelja savjeti Pitanja i odgovori prvi dejt najčitanija

Još vijesti