Slika nije pronađena

Ljetni praznici konačno su počeli i došlo je vrijeme za ljetovanje koje si dugo, dugo čekala? Ako si se već polako počela spremati, na ovih 10 stvari ni slučajno ne smiješ zaboraviti!

 

 

O tome što je sve potrebno ponijeti na ljetovanje, bilo ono kraće ili duže, mogli bismo raspravljati danima. Osim klasičnog kupaćeg kostima, japanki, ručnika za plažu i kreme za sunčanje, postoje još neke stvari koje moraš ponijeti na put kako bi ti ovo ljeto ostalo u sjećanju.

 

 

 

via GIPHY


1. Dobra knjiga

 

Ništa ne može proći bez dobre knjige, pa tako ni ljetni praznici. Bila to knjiga iz školske lektire ili tvoje omiljeno ljetno štivo od kojeg se ne odvajaš, knjiga je uvijek dobra zanimacija kad odmaraš na plaži ili hvataš boju.


2. Mobitel
Kad putuješ na ljetovanje, nipošto nemoj zaboraviti svoj mobitel – vjernog suputnika koji uvijek bilježi sve što doživiš na svojim putovanjima. Osim toga, dobro će ti doći da se čuješ sa svojim frendovima, pošalješ im fotke s plaže te pročavrljaš s njima na video pozivu. Naime, i ljeti moraš ostati u kontaktu sa svojim frendovima i ekipom iz škole!

 

 

 

 

via GIPHY

 

3. Veliki luftić

 

Luftići su ponovno u modi, a posebno oni u obliku labuda, flaminga i jednoroga.  Sigurno si ih već viđala na bazenima ili plažama, a nije ni čudno što su totalni MUST HAVE. Nama su stvarno preeeeslatki!


4. Laptop
Kako ćeš objaviti fora fotke s ljetovanja ako sa sobom ne uzmeš i laptop?! Imaš li bežični internet, u samo nekoliko minuta fotografije možeš prebaciti na svoj prijenosni laptop, podijeliti ih sa svojim frendovima i skupiti hrpu lajkova na Instagramu i Fejsu.

5. Lopta na napuhavanje

 

 

U slučaju da se u tebi krije malo dijete, lopte na napuhavanje jednostavno moraš ponijeti na svoje ljetovanje! I nipošto nemoj odabrati one najobičnije lopte koje su već ionako davno izašle iz mode. Sad su popularne lopte koje svijetle u mraku. Da, dobro si čula. Odličan izbor za noćno kupanje bez kojeg nijedno ljetovanje ne može proći!

 

 

via GIPHY


6. Mini zvučnici
Prijenosni zvučnici odličan su izbor ako si ljubitelj glazbe i baš nikamo ne ideš bez svojih slušalica. Mini zvučnici bolji su izbor jer ne moraš paziti na njih kao što je to stvar s nezgodnim slušalicama. Ljetni dani na plaži bit će ti još ljepši uz slušanje tvojih omiljenih ljetnih hitova, zar ne? :)

7. Vodootporna maskica za mobitel
U 2018. godini mobitel je doslovno tvoj produžetak, kamo ideš i ti, on je uvijek uz tebe. Bilo da se moraš javiti starcima, nazvati taksi za prijevoz ili naručiti pizzu za ručak na plaži, mobitel je neizostavan. Ipak, na plaži si i blizu mora zbog čega postoji određena opasnost da smočiš svoj mobitel – a to stvarno ne bi bilo ni pametno ni dobro. Zato obavezno ponesi vodootpornu maskicu, a sad su posebno popularne one koje svijetle u mraku ili imaju simpa šarene uzorke. Zašto tvoj mobitel ne bi bio tvoj modni dodatak?! :)

 

 

 

via GIPHY

 

8. Selfie dron
Danas kad tehnološke stvari dominiraju, čak nam ni ljetovanje ne može proći bez zanimljivih gadgeta. Jedan od njih je i fora dron za selfije. Da, dobro si pročitala. Selfie dron leti i do nekoliko metara u zrak, a omogućava ti fotkanje na plaži, luftiću ili kad se sunčaš. Wau, predobro!

9. Prijenosni hladnjak
Ovdje ne mislimo na klasični hladnjak koji imaš kod kuće, nego na prijenosni hladnjak koji će na plaži tvoju hranu i piće održavati hladnima. Dobra je stvar u tome što možeš birati između plastičnog hladnjaka i rashladne torbe od kojih oba zapravo funkcioniraju na isti način.

10. Powerbank punjač

 

Ovaj bežični punjač već sigurno imaš pa zašto ga ne ponijeti na plažu? Kad odlučiš malo odmoriti od fotkanja i snimanja akrobacija u moru, svoj mobitel jednostavno priključi na powerbank punjač. Baterija mobitela trebala bi biti napunjena u roku od sat vremena.

 

 

via GIPHY


Uz ove stvari za koje smatramo da nijedno ljetovanje bez njih ne bi smjelo proći, sigurni smo da ćeš imati nezaboravno ljeto!

Nemoj dozvoliti da ti ljeto pokvare potrošeni gigabajti na mobitelu. Odaberi novu Za Chill tarifu koja ti nudi 4GB interneta, 1000 minuta i SMS-ova bez naknade za uspostavu poziva, a možeš ju dijeliti i sa svojim frendovima. Što se tiče dodatnih troškova tu ne trebaš brinuti – u novoj tarifi nema nikakvih skrivenih troškova!

 

 

 

 
 
Ako želiš podebljati svoju Vipme tarifu, tu je i dodatna Snack opcija koja ti nudi 2GB za samo 30 kuna. Ono što je najbolje od svega – sve što ne potrošiš možeš prebaciti u idući mjesec i surfati koliko želiš! Super, zar ne? ;)
 
Sponzorirani članak
Foto: Pixabay

 


 

prijatelji Ljeto savjeti

Još vijesti